Ansvarig Digitala lösningar till Brand Factory/Ineko i Farsta

Publicerad:
2017-05-05
Ort:
Farsta, Stockholms län
Kategori:
Specialist
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201049189
Kontakt:
Jessica Bergström
Telefonnummer:
073-315 85 55
Vi är Nordens ledande bolag inom varumärkesprofilering och visuell kommunikation. Vi har ett unikt koncept med en heltäckande kedja i kommunikationsprocessen och arbetar med några av Nordens största bolag.

På IT-sidan genomgår vi just nu en spännande förändringresa där vi skapar en beställarorganisation, moderniserar och konsoliderar vår IT miljö. En stor och viktig del av denna resa innebär digitalisering där vi förändrar både teknik och tjänster för att skapa smidare lösningar för våra kunder.

Ansvarig Digitala lösningar

Om rollen
Vi behöver dig som vill ta lead för våra webshoppar och digitala lösningar och se till att vi arbetar med rätt och modern teknik samt skapar nya flexibla lösningar och tjänster för våra kunder. Webbshoparna och plattformarna är idag flera och vi vill konsolidera och framförallt automatisera.

Möjligheterna är många och vi ser bl.a. behov av mobilanpassad utveckling. Genom att kravställa, vara länken mellan kund, verksamhet, lösning och våra tekniska leverantörer bidrar du till affärsutveckling och till framgång i vårt förändringsarbete. Du stöttar också verksamheten med ditt kunnande kring lösningarna och de tillhörande affärsprocesserna. I rollen ingår ekonomiskt ansvar.

Din profil
Du har förståelse för både teknik och verksamhet och det är ett stort plus om du arbetat med digitala lösningar tidigare. Även akademisk examen, tidigare erfarenhet från molntjänster och differentieringslösningar är meriterande.

Som person är du både innovativ och affärsmässig och kan tänka ”out-of-the-box”. Du trivs med att arbeta självständigt och i förändring, bygger goda relationer och leder ditt ansvarsområde med starkt eget driv.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Ansök om tjänsten via www.dfind.se/it. Vi arbetar löpande med urvalet och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jessica Bergström, jessica.bergstrom@dfind.se, 073-315 85 55.

Ort: Farsta, Stockholm

Om Brand Factory/ Ineko

Brand Factory Group och Ineko Group gick samman den 1 april 2016. Bolagen bildar den ledande aktören inom området grafisk och visuell kommunikation i Norden med en sammanlagd omsättning på 1,3 miljarder kronor i Sverige, Danmark, Finland, Norge.

*DI