Applikationsansvarig i Stockholm

Publicerad:
2018-05-14
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Specialist
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Rekrytering
Referensnummer:
201143981
Sista ansökningsdag:
2018-05-20
Kontakt:
Jessica Bergström
Om rollen
Just nu söker vi en applikationsansvarig till vårt team på Filippa Ks huvudkontor i Stockholm. I rollen ansvarar du för våra affärsnära system exempelvis vårt ERP-system (M3) som är kärnan i vår verksamhet. Du kravställer utveckling och förvaltning gentemot externa leverantörer kring dina applikationer. Kravställningen sker primärt på en funktionell nivå och ingriper ofta flera integrationer.

En annan viktig del i rollen är att utveckla processflöden och säkerställa att systemen stödjer verksamhetens affärsprocesser. I rollen arbetar du såväl strategiskt som hands-on och verkar i gränslandet mellan verksamheten och IT.

Din Profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet från liknande arbete kring affärssystem. Du har stort intresse för system, god teknisk förståelse samt har kunskap om integrationer mellan plattform och system. Har du tidigare arbetat med M3, har erfarenhet från retail och dess affärsprocesser samt närliggande lösningar såsom POS, PLM och eCom-plattformar är det meriterande.

Vi söker dig som är en relationsskapare med ett genuint intresse för affärssystem. Du har god kommunikationsförmåga, är prestigelös, självgående och ansvarstagande med förmåga att prioritera mellan det löpande arbetet samtidigt som du är involverad i parallella projekt. Du ser behov, tar initiativ och driver igenom förbättringsarbete och idéer.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Vi behöver din ansökan senast den 20 maj, men arbetar löpande med urvalet och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jessica Bergström, jessica.bergstrom@dfind.se, 073-315 85 55.

Om företaget

Filippa K är idag ett av Skandinaviens snabbast växande företag där fokus ligger på begreppen stil, enkelhet och kvalitet, till ett attraktivt pris. De kombinerar enkelhet med en modern touch. De vill skapa kommersiella modeplagg och accessoarer med en tidlös stil. Filippa K säljs idag på 30 marknader genom deras egna e-handel, har 50 egna butiker och 600 återförsäljare.

Filippa K är inne i en utvecklingsfas med fokus på olika processutvecklingsprojekt som ska drivas med olika delar av organisationen, parallellt med detta sker en digitaliseringssatsning inom e-handel.

Läs mer om oss här: https://www.filippa-k.com/se/