Applikationsarkitekt i Uppsala

Publicerad:
2018-07-29
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Systemarkitekt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201164496
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Kontakt:
Olivia Wijkmark
Dfind IT i Uppsala söker nu för kunds räkning en erfaren applikationsarkitekt

Som applikationsarkitekt kommer du vara knuten till ett team som ansvarar för applikationsleveransen i en stor IT-miljö. IT-infrastrukturen omfattar över 100 applikationer med 14.000 användare. Plattformen bygger främst på teknik från Microsoft och Citrix.

Som arkitekt i vårt applikationspaketeringsteam får du sätta dig in i en tekniskt intressant miljö där du är ytterst ansvarig för besluten kring tekniska lösningar och design. Du ansvarar även för att förvaltningsaspekten beaktas vid projekt/paketeringsarbete, så att de lösningar som levereras är förvaltningsbara.

Din profil:
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av paketering, installation och konfigurering av system och applikationer och kan se helheten i en applikationsleverans i större Microsoft- och Citrix baserad miljö.

Du är väl orienterad inom relevanta tekniker såsom App-V, MSI och är även väl orienterad i kringliggande relevanta tekniker såsom AD, Windows server MS SQL-server, IIS, GPO, PowerShell-skript och/eller annan skriptning samt Citrix.

Har du tidigare arbetat i en arkitektroll eller med tekniskt ansvar i annan form är det meriterande.

Som person är du en lagspelare ut i fingerspetsarna men dras samtidigt inte för att genomföra projekt och uppgifter självständigt. Du tar naturligt ett ledaransvar för de tekniska lösningarna och är teknisk förebild för mindre erfarna resurser i teamet. En förmåga att pedagogiskt förmedla lösningar och designval både till det egna teamet men också mot kund är viktigt.

Du behärskar svenska väl och har god förmåga att kommunicera i såväl skrift som tal.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Du är därför varmt välkommen med din ansökan snart som möjligt på www.dfind.se.

För information: Olivia Wijkmark, olivia.wijkmark@dfind.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.