Applikationspaketerare till Data Ductus i Uppsala

Publicerad:
2018-09-07
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Övrigt
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201164495
Sista ansökningsdag:
2018-09-16
Kontakt:
Olivia Wijkmark
Vi söker nu en applikationspaketerare till Data Ductus som vill vara med och växa och utvecklas i sin roll tillsammans med oss.

Data Ductus is a global IT Consultancy firm. We combine market-leading expertise in Telecom, Enterprise IoT and Cloud Management, into a tailored delivery that enables organizations to embrace changing business and regulatory requirements through IT. Our expert consultants help organizations to become more agile, to adapt to change, and to gain a competitive advantage

Som applikationspaketerare kommer du ingå i ett team som ansvarar för applikationsleveransen i en stor IT-miljö. IT-infrastrukturen omfattar över 100 applikationer med 14.000 användare. Som medlem i teamet är du delaktig i den kontinuerliga utvecklingen av verksamheten och får sätta dig in i en intressant teknisk miljö.

Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag via Dfind IT med mycket goda möjligheter till anställning direkt hos vår kund efter avslutat uppdrag.

Din profil:
Vi söker både dig som är i början av din karriär men även dig med längre erfarenhet. Utifrån din profil och bakgrund finns goda möjligheter att forma tjänsten till din egen. Du bör dock ha en god allmän vana att arbeta med applikationer i Microsoftmiljö.

Vi ser med fördel att du har kunskap och erfarenhet inom Active Director och Microsoft Application Virtualization.

Vidare är det meriterande om du också är bekant med SQL, IIS, GPO, MSC, Citrix, ITIL samt PowerShell-skript eller annan skriptning.

Som person är du en lagspelare ut i fingerspetsarna men dras samtidigt inte för att genomföra projekt och uppgifter självständigt. Du är driven i ditt arbete och har ett genuint intresse för teknik och stor nyfikenhet inför nya utmaningar. Du behärskar svenska väl och har god förmåga att kommunicera i såväl skrift som tal.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Du är därför varmt välkommen med din ansökan snart som möjligt på www.dfind.se.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid

För information: Olivia Wijkmark, olivia.wijkmark@dfind.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.