Applikationsspecialist till FAST2 i Göteborg

Publicerad:
2018-02-15
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Teknik
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201112313
Sista ansökningsdag:
2018-02-28
Kontakt:
Josefine Westlander (fd Berglund)
Telefonnummer:
0725-491980
Är du grym på SQL och skulle vilja utvecklas ännu mer inom databasområdet? Vill du ha en nyckelroll med många kontaktytor? Då hoppas vi att du läser vidare.

FAST2 har idag en fantastisk tillväxt och har lyckats få flera av branschens största affärer. Göteborgskontoret behöver nu förstärka sin kompetens inom databasområdet och utöka konsultteamet med en databaskunnig Applikationsspecialist.

Som Applikationsspecialist på FAST2 kommer du vara en del av konsultteamet och ha en mycket central roll inom organisationen. Du kommer ha ett tätt samarbete med både kundansvariga, konsulter (förvaltnings-/verksamhets-/applikationskonsulter) och utvecklare. Du kommer även ha kundkontakt vid behov. Det kommer finnas mycket potential att vara med och påverka samt växa och forma din roll.

Dina arbetsuppgifter kommer inkludera:

 • Hantera installationer, uppgraderingar och ansvara för migrering av databaser
 • Strukturera data funktionellt och ändamålsriktigt
 • Felsöka, underhålla, läsa in och korrigera data
 • Modellering av databasstruktur
 • Optimera databasperformance, prestanda samt genomföra problemutredningar
 • Utveckla och förbättra graden av automation i packetering/installation/migrering/datastrukturering
Varför FAST2
Vi är ett glatt och sammansvetsat team med närvaro både i Stockholm & Göteborg. Vi har spännande utmaningar framöver i nya drivande kundprojekt och hoppas att du vill vara med på resan. Tillsammans jobbar vi med en helhet som utöver affärssystemets kärna även täcker mobila lösningar, systemintegrationer och våra kunders externa webbplatser. På Göteborgskontoret jobbar omkring 25 personer vara omkring 10 personer i vårt konsultteam där du som Applikationsspecialist kommer ingå.

Vi uppmuntrar kreativitet och innovationskraft hos våra anställda. Ett stort fokus ligger på att skapa den energi som våra team behöver för att kunna vara med och driva företaget framåt och vi strävar alltid efter hög arbetsglädje och bra stämning. Vi vill arbeta nära våra kunder för att förstå verkligheten, kunna ligga i framkant och för att det skapar delaktighet & arbetsglädje. Vi tror på att dela med oss, hjälpa varandra och bygga på teamkänsla.

I övrigt erbjuder vi händelserika konferenser, friskvårdsbidrag och det mesta annat du kan förvänta dig. Vi har en krångelfri arbetsplats med grundprincipen “Don’t nag about it, fix it”.

Vi tror att du:

 • Har en relevant universitet/högskoleutbildning, t.ex. inom Datavetenskap, Datateknik eller Systemvetenskap
 • Har något eller några års arbetserfarenhet i en roll med fokus på databaserna MySQL / MS SQL Server
 • Trivs med att arbeta tillsammans med våra kunder för att lösa problem och förbättra det vardagliga arbetet i vårt affärssystem
 • Har viljan att utvecklas och lära dig mer om vårt system och vår bransch
 • Är en positiv, lösningsorienterad och driven individ som inte är rädd för att kavla upp ärmarna vid behov
Som person är du en positiv, lösningsorienterad och driven individ som inte är rädd för att kavla upp ärmarna vid behov. Du gillar att ha mycket ansvar och att skapa relationer med människor. Du behöver inte ha en bakgrund inom fastighetsbranschen även om det är en fördel, men det är viktigt för oss att du har ett stort intresse för vår bransch och affärssystem generellt.

Intresserad?
Vi kanske väntar på just dig, så hör av dig! Det går fort, skriv ihop något enkelt, så hoppas vi att vi ses snart!

I denna rekrytering samarbetar FAST2 med Dfind IT. Registrera din ansökan via www.dfind.se/it. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Josefine Westlander på josefine.westlander@dfind.se eller 0725-491980.

Om FAST2:
FAST2 är en av Sveriges ledande leverantörer av affärssystem till fastighetsbranschen. Vi har funnits sedan 1996 och vi har varit lönsamma sedan första dagen. Vi har flera medarbetare med över 15 års erfarenhet av fastighetssystem, och att arbeta med fastighetsbolag som kunder. Detta kombinerar vi med entusiastiska och duktiga programmerare, för att hålla jämna steg med den snabba digitaliseringsresa det tekniska trendskifte nu sker på vår kärnmarknad. Vi finns idag representerade på fem orter i Sverige och har våra stora kontor i Stockholm och Göteborg.

Uppdragsgivare: FAST2 AB
Ort: Göteborg
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid