Applikationssupport mot den danska marknaden, Fleet 101 i Stockholm

Publicerad:
2018-08-31
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
3rd line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201143034
Sista ansökningsdag:
2018-09-28
Kontakt:
Marcus Grahn
Söker du en kundnära roll där du löser ärenden på ett kreativt och självständigt sätt där du får nyttja dina språkkunskaper i danska? Fleet 101 söker nu en dansktalande medarbetare som ska jobba med applikationssupport mot den danska marknaden. Här blir du expert på vårt logistiksystem K2 och tar dig an varierande och utmanade ärenden tillsammans med ditt team. Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Om rollen
Rollen som applikationssupporttekniker innebär att kundrelationerna kommer vara i fokus, vidare kommer du vara delaktig med att driva den dagliga verksamheten inom supporten, vilket innebär:

  • Hantera alla inkommande frågor och problem via mail, fjärrsupport och telefon
  • Ha ett stort ansvar över att processer, dokumentation och arbetssätt efterföljs
  • Vara företagets namn utåt med stort ansvar för att värna om kundrelationer
På vår supportavdelning roterar vi mellan 1:st och 2:nd line. Detta innebär varierade arbetsuppgifter där vi hjälper kunderna med allt från enkla frågor till att stötta i hur kunder på bästa sätt kan använda produkten. Detta bidrar till en mer givande arbetsdag för vår supportavdelning.

Varför Fleet 101?
En väldig sund företagskultur i nyrenoverade lokaler i globen med stan kanske bästa utsikt.

Du kommer tillhöra ett mycket framgångsrikt företag där du får möjligheten att utmana dig själv varje dag. Avdelningen består idag av 5 personer och i rollen finns det stort utrymme att växa med arbetsuppgifterna och företaget. Du kommer tillsammans med dina kompetenta kollegor att leverera ett marknadsledande standardsystem till nöjda kunder i hela norden.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet inom kundnära support eller service. Då arbetsflödet förändras under arbetsdagen måste du kunna hantera ärenden i olika svårighetsgrad löpande. Vidare kan du kommunicera i tal och skrift på svenska, engelska och danska då du har kontakt med både nationella och internationella kunder.

Det ses som meriterande om du har tidigare erfarenhet av support av affärssystem, erfarenhet från transportbranschen eller har arbetat med XML-filer.

Som person drivs du av problemlösning och att finna kreativa lösningar på kunders problem. Vi tror att du trivs i en miljö där egna idéer värderas högt och där du också får ta stort eget ansvar.

Om Fleet 101
Fleet 101 utvecklar och marknadsför verksamhetssystemet K2 som idag används av 250 kunder i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Estland. Affärsidén är att effektivisera kundernas order och transportplanering samtidigt som de förenklar och effektiviserar processen med att fakturera och avräkna. K2 har även stöd för mobil kommunikation med fordonen där digital arbetsorderhantering och positionering är två av huvudfunktionerna. I K2 ingår också internethemsidor för kunder, åkare samt chaufförer. Fleet 101 har vuxit snabbt och behöver nu anpassa sin arbetsstyrka enligt efterfrågan på IT-lösningen. Om du vill veta mer, gå till www.fleet101.com.

Ansökan
I den här rekryteringen jobbar vi tillsammans med Dfind IT. Om du har frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Marcus Grahn via marcus.grahn@dfind.se. Ansök om tjänsten via www.dfind.se/it.

Varmt välkommen med din ansökan - Intervjuer och urval sker löpande.