Backend/Fullstack-utvecklare i Borås

Publicerad:
2018-03-20
Ort:
Borås, Västra Götalands län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Programmerare
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201133173
Sista ansökningsdag:
2018-04-26
Kontakt:
Karl Neuman
Är du personen som älskar att fokusera på enbart backend och då gärna C# .NET? Alternativt vill kombinera det med frontend i form av Java? Då ser vår kund gärna att du söker den här rollen! Du kommer att jobba i ett team med ungefär tio personer som arbetar med en applikation för web, Android och iOS som fälttekniker använder sig i av i sitt arbete. Teamets uppgifter sträcker sig från kundkontakt, utveckling, leverans till underhåll av appen. Utveckling som görs är därmed både frontend och backend, men det senare är i fokus.

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därmed komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Karl Neuman, karl.neuman@dfind.se

Kvalifikationer:
C# .NET

JavaScript

React

React Native

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.