Backendutvecklare till Garantum i Stockholm

Publicerad:
2018-06-15
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
.Net Developer
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201143096
Sista ansökningsdag:
2018-07-04
Kontakt:
Ercan Bahar
Telefonnummer:
0722-467409
Backendutvecklare till Garantum Invest AB
Garantum, en nordisk sparkoncern drivet ur behovs- och individanpassad rådgivning med innovativa och konkurrenskraftiga placeringslösningar som nås via en modern investeringsplattform. I koncernen ingår flertalet bolag som var och en är ledande inom bl.a. strukturerade placeringar, fondförvaltning och finansiell rådgivning. Antalet anställda uppgår till över 200 personer i Sverige, Norge och Finland. Koncernens huvudkontor ligger i moderna lokaler vid Norrmalmstorg i Stockholm.

Tjänsten
Vi söker en systemutvecklare till vår IT-avdelning som är intresserad av att arbeta med systemutveckling och integrationsutveckling inom finans i en Microsoftmiljö.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet inom Microsoftmiljö och ett brinnande intresse för verktyg, arkitektur och design. Du är en kommunikativ, driven och skicklig lagspelare som uppskattar att samarbeta i ett agilt team. Vi ser att du är en duktig problemlösare och har förmågan att vara coachande i ett tekniskt kompetent team där du inspireras av att ta ansvar och driva förändring genom ny teknik.

Arbetsuppgifter
• Utveckling av affärskritiska funktioner. Verksamheten utvecklas i snabb takt vilket ställer nya krav på våra system. Du kommer tillsammans med de övriga i teamet utveckla systemfunktioner för att stödja verksamheten.

• Integration av system. En stor del av vår vardag består i att integrera system vid förändring eller nya funktioner. Verktyg och teknologier för integration är bl.a. tjänsteorienterad arkitektur med WCF, REST, SSIS för ETL stöd.

• Kravställning. Du kommer tillsammans med verksamheten arbeta fram funktionella krav som efter prioritering kommer att utvecklas.

• Förvaltning och support. Du kommer att tillsammans med teamet ansvara för förvaltning och support av befintliga system och miljöer.

Kvalifikationer
Du har flera års erfarenhet av systemutveckling och systemintegrationer inom Microsoftmiljö, du har god kunskap om utveckling och optimering av Microsoft SQL Server.

Kunskap om plattformar och teknologier som Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Integration Services, mikrotjänstarkitektur och agila metoder är meriterande. Branscherfarenhet inom bank och finans är meriterande men ej ett krav.

Du bör behärska svenska flytande i både tal och skrift.

Ansökan
I den här rekryteringen jobbar vi tillsammans med Dfind IT. Om du har frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta senior rekryteringskonsult Ercan Bahar, ercan.bahar@dfind.se, 0722-467409.

Ansök om tjänsten via www.dfind.se/it. Urval och intervjuer sker löpande.