BI-utvecklare till Randstad i Stockholms län

Publicerad:
2017-05-08
Ort:
Stockholms län
Kategori:
Utveckling
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201051803
Kontakt:
Julia Swegler
Telefonnummer:
073-065 57 76
Vill du utvecklas inom Business Intelligence och vara delaktig i spännande projekt inom Data Warehouse? Då ska du söka tjänsten som BI-utvecklare till det globala HR-serviceföretaget Randstad.

Beskrivning
Till Randstads IT-enhet söker vi nu en BI-utvecklare som är redo att ta nästa steg och ta en nyckelroll i Randstads framtida BI-lösningar. Randstads IT-enhet står inför en spännande och ny satsning inom BI då vi ska bygga ett Data Warehouse. I denna satsning kommer du att designa och bygga upp deras datalager. Vidare tar du ansvar för att ta fram förslag och implementera tekniska lösningar samt vara delaktig i att ta beslut om hur Randstad fortsättningsvis ska arbeta med BI.

Du kommer arbeta självständigt med stöttning från närmsta chef. I rollen ingår det dessutom att utveckla Randstads befintliga system utifrån krav från verksamheten.

Din profil
För att lyckas i rollen är du initiativtagande och kommer med egna idéer. Vidare gillar du tekniska utmaningar och finner tillfredsställelse av ett väl genomfört arbete.

För att bli framgångsrik i rollen har du erfarenhet och kunskap av utveckling inom Business Intelligence, gärna inom olika tekniker och lösningar. I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och för rätt person finns det möjlighet till fortsatt karriärutveckling och fler ansvarsområden. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift i både svenska och engelska.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Randstad med Dfind IT. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Julia Swegler julia.swegler@dfind.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök gärna så snart som möjligt dock senast den 31 maj. Du ansöker på www.dfind.se/it.

Om Randstad

Randstad erbjuder lösningar inom personaluthyrning, rekrytering och omställning. Företaget har cirka 10 000 medarbetare på ca 80 kontor i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Företaget är tidigare känt som Proffice men blev i slutet av februari 2016 uppköpta av Randstad.

Uppdragsgivare: Randstad

*DI