Bilintresserad IT-Teknisk Projektledare till KW Parts i Stockholm

Publicerad:
2018-03-08
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Specialist
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201128470
Sista ansökningsdag:
2018-03-31
Kontakt:
Oscar Nordström
Telefonnummer:
072 554 22 82
Klintberg & Way är generalagent och samarbetspartner för högkvalitativa och välrenommerade varumärken inom fordonsindustrin och är verksamt i framförallt Sverige och i övriga Europa. Klintberg & Way är under stark tillväxt såväl organiskt som genom förvärv. Målsättningen är att Klintberg & Way ska bli en betydande aktör i Europa när det gäller varor och tjänster till bilindustrin och bilhandeln. Klintberg & Way AB består idag av KW Parts, KW Wheels, KW Cars, KW Automotive samt Dawa Däck. Företaget har sitt säte i Kista, men även verksamhet i Göteborg, Kortrijk (Belgien), Oslo (Norge) och Butzbach (Tyskland). Vi förväntas omsätta 1 mdrkr under 2017 och är 120 anställda.

Se mer på www.klintbergway.com Tillsammans med vår partner i detta ärende, Dfind IT, söker vi nu:

Bilintresserad IT-Teknisk Projektledare till KW Parts

Din roll hos oss:
Vi vill att IT ska vara en möjliggörare till Klintberg & Ways affär och vi söker dig som vill ta totalansvaret för KW Parts IT-system och utvecklingen av dessa. Hos oss får du möjligheten att driva utvecklingen av nya och befintliga system. Du stöttar verksamheten vid frågeställningar kopplade till IT uppdrag/projekt. Därtill är du även kravställare mot våra IT partners och intern IT drift och ansvarar också för upphandling samt för budget och kostnadsuppföljning i samråd med koncernens IT Chef. I din roll kommer du också driva frågor och projekt kring e-handel.

Vi söker dig som:
Du är en van IT projektledare och har god tidigare erfarenhet av att arbeta nära verksamheten, gärna från en miljö under snabb utveckling. Du har förmodligen en relevant högskoleexamen i botten men kan också ha skaffat dig dina kunskaper på annan väg. Du är van vid att arbeta nära verksamheten och utveckla systemstöd för affärsutveckling och nya marknader. Du är driven, engagerad och passionerad för ditt område. En serviceminded, kommunikativ och prestigelös personlighet blir viktigt för att lyckas i rollen och trivas bra hos oss. Du arbetar strukturerat och levererar med kvalité. Vidare är du noggrann och självgående samt van vid att ta egna initiativ. Rollen ställer krav på flytande kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift. Har du dessutom ett stort bilintresse gör det såklart dina dagar hos oss ännu roligare för dig!

Vi arbetar primärt inom:
• MS Dynamics NAV

• Umbraco

• Virto

Kännedom om, och erfarenhet av ,följande är meriterande:
• Microsoft Dynamics NAV

• MS IIS

• MS SQL

• MS Sharepoint

• E-handelslösningar

Varmt välkommen med frågor till ansvarig rekryteringskonsult:
Oscar Nordström

oscar.nordstrom@dfind.se

072 554 22 82

Ansök snarast, dock senast 31/3, via www.dfind.se/it Urval sker löpande.
Rollen är stationerad på Klintberg & Way’s kontor i Kista och rapporterar till CIO