Bred IT-supportroll till KGK! i Sollentuna

Publicerad:
2018-07-16
Ort:
Sollentuna, Stockholms län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
1st line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201158600
Sista ansökningsdag:
2018-09-30
Kontakt:
Joanna Hansson
Vi söker nu efter en supporttekniker till ett konsultuppdrag hos KG Knutsson!
Vi ser långsiktigt på tjänsten som IT-supporttekniker och rollen kommer att innebära att du får bemöta kunder, hjälpa och vägleda dem i olika ärenden samt arbeta med problemlösning i system, verktyg och utrustning.

Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.

Om kunden
KG Knutsson arbetar inom fordonsbranschen och är ca 900 personer, varav ca 300 sitter i huset där du kommer att arbeta. De har flera kontor i Sverige och finns även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen.

Om rollen
Du kommer att ingå i Support-teamet om 3 personer på IT-avdelningen. Du kommer att ta emot alla supportärenden som kommer in, primärt genom deras ärendehanteringssystem, men även hjälpa användare som kommer direkt till dig och vill ha hjälp, oftast när det rör sig om ett hårdvaruproblem.
Tillsammans med två kollegor i supporten tar ni hand om alla ärenden som kommer in, vilket innebär högt och lågt, allt ifrån att lägga upp nya användare och kontohantering i AD till avancerad felsökning och problemlösning.

Onsite support ingår även i form av konferensrum, support på hårdvara och typer av ärenden som inte går att lösa remote. Du samarbetar tätt med drift- och utvecklingsgruppen som sitter jämte vid eskalerade ärenden.

Din bakgrund
Vi vill att du har tidigare erfarenhet som supporttekniker, gärna i en blandad roll som denna.

Tekniska kunskaper:
Windows 7 och 10
Microsoft Office
Active Directory 2008
Microsoft Exchange och Outlook
Hårdvara (PC, skrivare, telefoner) när det kommer till felsökning och installation

Meriterande:
Office365
SCCM

Personliga egenskaper
Som person är det viktigt att du är öppensinnad och prestigelös då ärendena som kommer in är allt mellan himmel och jord. Du är trygg och anpassningsbar. Det är viktigt att du kan- och brinner för att hantera och att hjälpa användare och vill ge hög service.

Det är även viktigt med en tydlig kommunikation gentemot användarna och att du är anpassningsbar.Om du tror att du skulle passa som konsult och vara en god representant för Dfind IT så tveka inte att söka tjänsten på länken nedan. För den här tjänsten krävs mycket goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska.

Startdatum: Oktober. Intervjuer sker löpande.
Uppdragsgivare: Dfind IT. Alla frågor och funderingar kring rollen går genom Dfind.
Ort: Stockholm

Har du frågor gällande tjänsten så kontakta gärna joanna.hansson@dfind.se.
Alla frågor och funderingar kring rollen går genom Dfind.

Organisations-/företagsbeskrivning
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier. Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult!

KEEP IMPROVING!

Key words: support, teknisk support, onsite, desk, servicedesk, blandad roll, it-support, ITsupport, teknisksupport