Business Intelligence Developer i Norrköping

Publicerad:
2018-07-12
Ort:
Norrköping, Östergötlands län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Business Intelligence Consultant
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201158766
Sista ansökningsdag:
2018-07-16
Kontakt:
Mari Larsson
Business Intelligence Developer – Seco Tools
Vill du utvecklas i ett växande globalt företag?

Om rollen
Seco Tools sätter just nu ihop en ny internationell IT-organisation och en ny enhet växer fram inom BI.

I området BI samlas kompetenser, tekniker, applikationer, processer och metoder som bidrar till att organisationen bättre förstår verksamheten och hanterar den information som finns på ett gemensamt sätt. Relevant information ska visualiseras på ett lättförståeligt och intuitivt sätt. I nära samarbete med verksamheten kommer du att ta fram kravspecifikationer utifrån önskemål och utveckla applikationer och rapporter. Du kommer även att ha uppgifter inom andra linjens support inom BI. Det här är en viktig nyckelroll för den globala BI organisationen. Verktyg som vi använder främst är Qlik View och Qlik Sense.

Din profil
Du är positiv och lösningsorienterad och har förståelse för övergripande affärsprocesser. Att arbeta i en föränderlig, dynamisk miljö ser du som en utmaning och du behöver därför vara strukturerad och kunna prioritera dina arbetsuppgifter. Du ingår i ett team där det behövs tätt samarbete och bolla idéer för att nå resultat, men du kan självständigt driva dig framåt i arbetet. Du är bra på att kommunicera ut ditt budskap på ett sätt som är lätt att förstå och har lätt för att bygga relationer.

Du har utbildning inom systemvetenskap eller liknande och har erfarenhet av systemutveckling, datamodellering och utveckling relaterad till BI.

Vi välkomnar även dig som är nyutexaminerad från högskola/universitet att söka.

Meriterande om du har erfarenhet av Movex/M3, QlikView, Qlik Sense, SQL Server och .Net

Du behöver behärska engelska och svenska flytande i tal och skrift

Ort: Fagersta
Uppdragsgivare: Seco Tools AB

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta mari.larsson@dfind.se Vi arbetar löpande med urvalet, skicka därför din ansökan så snart som möjligt, senast den 15 juli 2018
Om Seco Tools

På Seco Tools utvecklar vi och erbjuder avancerade produkter och lösningar som gör det enklare för metallskärning. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att identifiera och genomföra de bästa lösningarna för deras behov. Företagskulturen förstärker sina anställda genom de gemensamma värden: Passion för våra kunder, familjeanda, personligt engagemang. Seco Tools har närvaro i mer än 75 länder och sysselsätter cirka 5000 personer.