Chef till IT-Support och Service i Uppsala

Publicerad:
2018-03-12
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Ledning
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201130712
Sista ansökningsdag:
2018-03-31
Kontakt:
Olivia Wijkmark
Är du en kundfokuserad ledare inom IT? Trivs du i en roll där du får kombinera strategiskt tänkande med operativt ansvar?

Vi söker nu en chef till Service & Support hos en av våra kunder i Uppsala. Tjänsten är initialt en konsultuppdrag via Dfind IT med goda möjligheter till anställning direkt hos vår kund efter avslutat uppdrag.

Supportavdelningen består av 1:a och 2: linjens support, verksamhetskonsulter/utbildare och tekniska konsulter.

Arbetet omfattar att leda, planera, utveckla och följa upp arbetet på Service & Support avdelningen. Du har personal- och budgetansvar för medarbetarna på avdelningen och rapporterar till affärsområdeschef. I arbetsuppgifterna ingår framtagande och upprätthållande av processer och

rutiner för att upprätthålla leverans enligt avtal för existerande och nya produkter och tjänster.

I din roll som Team Leader ser du till att kunderna får hjälp på ett professionellt och positivt sätt av ett kvalificerat och motiverat team. Du arbetar nära tillsammans med affärsområdeschef, produktchefer, produktutvecklare och marknad för att uppnå detta. Du stöttar affärsområdeschef i sökandet efter innovativa tjänster och ständig förbättring. I arbetsuppgifterna ingår även att utveckla utbildningskoncept och konsulttjänster.

Din profil:
• Du har 5 års erfarenhet av att leda konsult och/eller supportverksamhet. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet inom hälso- och sjukvård eller IT.

• Du har ett par års erfarenhet av budget- och personalansvar.

• Krav på goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Personliga egenskaper:
• Du är en positiv person med starkt kundfokus. Du kombinerar strategiskt tänkande med hands-on mentalitet.

• Du är lösningsorienterad och har en djup förståelse för grunder och finjustering av arbetsprocesser.

• Du är van att ta initiativ, har god samarbetsförmåga samt och skapa engagemang hos och utveckla dina medarbetare.

• Du har en utvecklad förmåga att se vad som behöver göras och drivet att se till att det blir gjort med god kvalitet.

• Du är affärsmässig, självständig, strukturerad, ansvarstagande, stresstålig och har förmågan

Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter inom ett framgångsrikt och lönsamt konsultföretag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Du är därför varmt välkommen med din ansökan snart som möjligt på www.dfind.se.

För information: Olivia Wijkmark, olivia.wijkmark@dfind.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.