Citrixkonsult till ledande infrastrukturbolag i Göteborg

Publicerad:
2019-03-04
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Teknik
Specialisering:
Systemtekniker
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201206894
Sista ansökningsdag:
2019-03-31
Kontakt:
Tova Dahlgren
Uppdragsbeskrivning:
Dfind söker för kunds räkning en Citrixkonsult. Vår kund är en av de största infrastrukturleverantörerna i Europa med ett starkt fäste framförallt i Norden. Inom företaget söker man medarbetare med stort engagemang, som brinner för det man gör och tar personligt ansvar. Egenskaper som noggrannhet, sätta laget före jaget och servicekänsla är också viktiga ingredienser då de arbetar i nära samarbete med sina kunder. Stämmer du in på ovan och dessutom har ett brinnande teknikintresse och gillar att dela med dig av dina kunskaper? Då kan du vara den vi söker.

Rollen som Citrixkonsult är ett uppdrag där du inledningsvis kommer få anställning hos Dfind men med ambition att på sikt gå över i anställning hos kund. Hos vår kund är det alltid nära till beslut. De för en målmedveten satsning på sina medarbetares utveckling och präglas av sin kultur och dess värderingar. En kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Mölndal

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2019-03-31. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: tova.dahlgren@dfind.se

Uppdragsbeskrivning:
Vi söker nu fler medarbetare med fokus på både Citrix och VMware. Som Citrixkonsult kommer du huvudsakligen arbeta som konsultstöd och agera rådgivare ute hos kunder inom offentlig och privat sektor. Fokus kommer ligga på IT-infrastruktur och klientvirtualisering. Rollen innebär både praktiskt och teoretiskt arbete med strategiska och taktiska frågor. Du kommer att bli involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design och implementation, vilket även inkluderar överlämning, support och förvaltning. I rollen som konsult kan arbetsuppgifterna även innebära att avhjälpa kundernas IT-miljöer mer allmänt i relation till din bakgrund och ditt kompetensområde.

För att lyckas som Citrixkonsult behöver du:
• Goda kunskaper och erfarenhet av arbete inom IT-infrastruktur och klientvirtualisering
• Goda kunskaper och erfarenhet av Citrix och dess produkter/tjänster
• Certifieringar inom Citrix Virtualization, Citrix Networking och Citrix Cloud är önskvärt men inte ett krav
• Erfarenhet av klientvirtualisering med Vmware Horizon är meriterande
• Körkort och gärna tillgång till egen bil
• Eftergymnasial IT-utbildning.

Det är av vikt att du har ett stort engagemang, brinner för det du gör samt tar personligt ansvar. Egenskaper som noggrannhet, sätta laget före jaget och servicekänsla är också viktiga ingredienser. Vi söker dig som trivs i kontakten med kund och är van vid att arbeta självständigt. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med företaget i syfte att föra dig själv, kunderna och företaget framåt. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.

Alla som arbetar hos oss är specialister på IT-kompetens. Vi anställer enbart engagerade människor med rätt attityd som stöder våra värderingar: Passion & Simplicity. Vi tror att engagemang och enkelhet är vägen till en bra framtid för våra kandidater och våra kunder - en framtid där vi kan hjälpa fler att lyckas.