Civilingenjörer till Netcompany i Köpenhamn! i Malmö

Publicerad:
2018-08-06
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Systemutvecklare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201165145
Sista ansökningsdag:
2018-09-06
Kontakt:
My Kellner
Telefonnummer:
0703709688
Är du nyexaminerad Civilingenjör eller har några års erfarenhet av systemutveckling och känner för en ny spännande utmaning i Köpenhamn? Vi söker nu Civilingenjörer inom Datateknik till Netcompany i Köpenhamn, som är ett av Danmarks mest framgångsrika IT-bolag!

Om Netcompany
Netcompany har gått från att vara ett startupbolag år 2000 för att bli en ledare i den danska IT-industrin. Netcompany har nu även kontor i Warszawa och Oslo. Med mer än 1700 anställda globalt, behåller Netcompany fortfarande en kultur med hög agilitet, låg hierarki och en stark gemenskap genom hela företaget.

Oavsett om du är nyexaminerad eller har något års erfarenhet inom systemutveckling kommer du att få mycket ansvar redan från början. Detta då ansvaret i sin tur kommer att utveckla dina förmågor. Du kommer att arbeta för ett företag som litar på sina anställda och låter dem utvecklas med uppgiften, både yrkesmässigt och på ett personligt plan. På plats kommer kurser, utbildningsprogram och certifieringar att erbjudas inom olika teknologier, allt för att du ska bli så grym som precis du kan i det området du vill.

För det mesta innebär arbetet att jobba med objektorienterad programmering som Java och .NET/C#. Tillsammans med din projektledare, mentor och ditt team kommer du att skapa välskriven och snygg kod! Du kommer att arbeta i ett team där alla brinner för att koda och är passionerade för teknik. Är du Netcompanys nya kollega?

Kompetenskrav:

  • Microsoft SQL Server, Oracle Database, NoSQL-tekniker
  • Javascript-ramverk som Angular och React
  • Windows- och Linuxmiljöer
  • Du behärskar svenska och/eller danska obehindrat i skrift och tal
Vem är du?
Vi söker dig som är nyexaminerad Civilingenjör inom Datateknik, alternativt har något års erfarenhet inom området. Vi ser att du som person är social, lojal och driven. Du älskar att koda och brinner för programmering. Du är även en teamplayer och problemlösare som älskar att ta dig an nya utmaningar. Att få utveckla din kompetens inom systemutveckling är ditt högsta mål. Är det dig vi beskriver?

Ansök nu!
Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsterna tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta My Kellner på my.kellner@dfind.se eller 0703709688. Välkommen med din ansökan!