Client Infrastucture Expert till Swedish Match i Stockholm

Publicerad:
2018-06-08
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Drift
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201154979
Sista ansökningsdag:
2018-08-08
Kontakt:
Marcus Grahn
Har du goda tekniska kunskaper kring olika Microsoftlösningar och redo för nästa steg inom infrastruktur? Swedish Match söker nu en Client Infrastuture Expert - en nyckelroll för att säkerställa en modern globalt klientplattform. Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Om rollen
I rollen som Client Infrastrucure Expert ansvarar du för Swedish Match globala klientplattformar och tjänster. Du erbjuds här en självständig, tekniknära roll där du ges stora möjligheter att påverkar strategiska prioriteringar inom området framöver. Swedish Match genomgår en förändringsresa vilket innebär att du har stor möjlighet att påverka hur du, ditt team och organisationen arbetar framöver.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Utveckla, koda, konfigurera, testa och underhålla klientplattformar och klientinfrastrukturlösningar i en Microsoft/Windows-miljö
  • Ansvara för livscykelhantering på för några tjänster och plattformar
  • Vid behov agera 3rd line support tillsammans med teamet
Du blir en del av en erfaret, kreativ och kunnigt team lokaliserat i både USA och Sverige. I din roll har du även löpande kontakt med andra team så som DevOps och Service Desk samt slutanvändare och leverantörer.

Din profil
För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har hög teknisk expertis kring att utveckla och konfigurera klientplattformar och klientinfrastruktur samt god kunskap om både on-premise och molnlösningar. Troligen har du arbetat med Microsoftlösningar på både klient och plattformssidan samt besitter goda tekniska kunskaper inom Active Directory/GPO, Exchange/Office365, Azure, Windows OS (XP, 7, 8 och 10) och SCCM. Vi ser också att du har erfarenhet av OS-Imaging, virtualisering, patchning och scripting/Powershell

Som person gillar du att arbeta tillsammans med ditt team och har förmågan att lära ut och coacha andra. Andra nyckelegenskaper är kommunikativ, kreativ och hjälpsam. Rollen fodrar goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Meriterande är kunskap om nätverk och säkerhet samt erfarenhet av ITIL och agila arbetsmetoder.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Swedish Match med Dfind IT. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Louise Nachtweij på louise.nachtweij@dfind.se, 070-367 52 64 eller Marcus Grahn på marcus.grahn@dfind.se, 072-450 15 33. Urval sker löpande och alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Om Swedish Match
Swedish Match utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsprodukter under marknadsledande varumärken inom produktsegmenten Snus och moist snuff, Övriga tobaksprodukter samt Tändprodukter. Swedish Match har verksamheter i elva länder världen över. Huvudkontoret, med koncernchef och koncernstaber, är baserat i Stockholm. Våra produkter tillverkas i sju länder och säljs sedan i mer än 100 länder över hela världen. Företaget har också internationella varumärken såsom snusvarumärket General och tändarvarumärket Cricket.