Cloud Engineer till Phoniro i Norrköping

Publicerad:
2018-07-13
Ort:
Norrköping, Östergötlands län
Kategori:
Drift
Specialisering:
Driftstekniker
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201149128
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Kontakt:
Sebastian Dejler
Vi söker nu en Cloud Engineer till vårt kontor i Norrköping. Som Cloud Engineer i vår driftsorganisation kommer du ha en aktiv roll i Phoniros vision avseende en fullständig molnbaserad systemleverans. På Phoniro får du vara med på en spännande resa på ett företag som är i en expansiv fas!

Om tjänsten
I rollen som Cloud Engineer kommer du arbeta proaktivt där du utvecklar, framtidssäkrar och automatiserar den molnbaserade systemlösningen så att den håller en modern standard.

Detta arbete kommer du att utföra i ett nära samarbete med verksamhetens utvecklare. Rollen innebär också nära samarbete med Phoniros kunder och dina kollegor för att tillsammans utföra teknisk felsökning på server- och applikationsnivå där våra systemlösningar är en central del i våra kunders vardag.

Arbetet sker främst i våra fina lokaler i centrala Norrköping, men vissa resor kan förekomma.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av IT-infrastruktur. Vi tror även att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom IT eller liknande, men detta är inte ett krav om du har motsvarande erfarenhet från arbetslivet.

För att passa i rollen som Cloud Engineer tror vi att du:

 • har erfarenhet av en virtualiserad servermiljö baserad på Windows arkitektur, IIS och SQL server, AD etc
 • har erfarenhet av MS Azure eller andra molnbaserade tekniklösningar
 • vill arbeta för att automatisera allting
 • har kunskaper i PowerShell
 • har erfarenhet av nätverk och brandväggar
Som sökande är det meriterande om du har:

 • kunskaper om säkerhetslösningar i komplexa IT-miljöer t ex Certifikat, 2F och SAML
 • relevanta certifieringar inom Microsoftmiljöer
 • kunskaper inom MS SQL Server systemadministration
 • kunskaper om Linux
 • en bakgrund eller utbildning som utvecklare
 • kunskap om Docker
Då tjänsten innefattar kontakter både nationellt och internationellt behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vem är du?
För att passa i rollen har du ett intresse för att förbättra, utveckla och förenkla hantering av komplexa miljöer. Du gillar att jobba smart där du hellre lägger lite extra tid direkt för att slippa göra samma sak mer än en gång. Vi tror även att du är nyfiken samt att du har ett stort intresse för ny teknik och vad den kan tillföra, som t ex AI, robotik, IoT mm.

Som sökande är du självgående och initiativtagande där du har förmågan att fatta egna beslut och driva ditt arbete framåt. Du har även en analytisk förmåga samt att du i arbetat är både noggrann och uthållig.

Som person tror vi att du är prestigelös, lyhörd och att du gillar att samarbete. Du trivs med att jobba i grupp mot gemensamma mål och är intresserad av att säkra nya och befintliga system.

Uppdragsgivare: Phoniro
Ort: Norrköping
Omfattning: Heltid, start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande så sök tjänsten redan idag!

För information: I denna rekrytering samarbetar Phoniro med Dfind IT som är ett rekryterings- och konsultbolag inom Randstadkoncernen. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på sebastian.dejler@dfind.se eller 0725-29 06 05

Organisations-/företagsbeskrivning:
Phoniro är ett svenskt bolag med ca 80 anställda och drygt 150 MSEK i omsättning. Bolaget är en marknadsledande leverantör av välfärdsteknik för äldreomsorg och funktionshinderområdet. Phoniro Care är namnet på den gemensamma plattformen för Phoniros alla vård- och omsorgslösningar och inkluderar digital nyckelhantering, tid- och insatsuppföljning, larmsystem och e-tillsyn. Närmare 200 kommuner och privata vård- och omsorgsbolag använder Phoniros lösningar idag.

Kontor finns bland annat i Halmstad, Norrköping, Stockholm, Göteborg, Danmark och Holland. Sedan 1 februari 2018 ingår Phoniro som en egen enhet i Assa Abloy Hospitality som är en global verksamhet.