C#/.NET-utvecklare till SEB i Solna

Publicerad:
2018-05-22
Ort:
Solna, Stockholms län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
.Net Developer
Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Rekrytering
Referensnummer:
201147950
Sista ansökningsdag:
2018-06-20
Kontakt:
Louise Nachtweij
Har du ett intresse för finansiella produkter, ny teknik och framtagandet av nya lösningar? Nu söker vi en C#/ .NET-utvecklare till Sales and Digital Packaging på SEB som ansvarar för att möjliggöra snabbare leveranser till våra kunder och att utveckla våra framtida digitala lösningar.

Om jobbet
Det här är en roll där du framför allt arbetar med att utveckla våra digitala tjänster. Du kommer att tillhöra teamet Sales and Digital Packaging, som ansvarar för att utveckla digitala kanaler och mötes-platser för våra kunder. Här får du som kreativ C# / .NET-utvecklare möjlighet att jobba med och föra fram SEB:s internetbank som är ett högprioriterat område. Du kommer vara en del av ett agilt team som idag jobbar med ASP.net Core, SQL Server, REST, microservices, CI/CD och TDD. Alla i teamet delar intresset för ny teknik och ett starkt intresse för affären. Vår vision är att alltid leve-rera den bästa tekniska lösningen med kvalitet i fokus. Vi vill att du ska veta att du inte behöver kunna allt från början, hos oss kommer du hela tiden få lära dig nytt!

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB på www.sebgroup.com/career

Vem är du?
Du har ett intresse för programmering och teknik men viktigast är din personlighet och inställning. Din inställning är positiv, kommunikativ, ödmjuk och prestigelös.

Vi ser att du har erfarenhet inom C#/ .NET. Troligtvis har du jobbat som utvecklare i några eller flera år, alternativt kommer du nyligen från studierna och har ägnat dig åt hobbyprojekt som inkluderar utveckling i C#. Vidare är du en skicklig lagspelare som uppskattar att samarbeta i ett agilt team. Vi ser att du har förmågan att ta ansvar och driva förändring genom ny teknik.

För den här rollen ser vi gärna att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Louise Nachtweij, Rekryteringskonsult på telefon 070-367 52 64 eller mail louise.nachtweij@dfind.se.