Configuration Manager till Arcam i Mölndal

Publicerad:
2018-08-03
Ort:
Mölndal, Västra Götalands län
Kategori:
Teknik
Specialisering:
Systemadministratör
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201164959
Sista ansökningsdag:
2018-09-07
Kontakt:
Cecilia Karlsson
Telefonnummer:
+46703468095
Arcam, en del av GE Additive, erbjuder världsledande produkter för Additive Manufacturing, högkvalitativa material och avancerad produktionskompetens. Tillsammans använder vi vår samlade erfarenhet och vårt breda erbjudande för att förändra hur industrin utvecklar och tillverkar metallkomponenter. Genom våra helhetslösningar är Arcam en innovativ partner inom avancerad tillverkning, främst inom ortopediska implantat- och flygindustrin.

Rollen
Configuration Manager rollen ingår i Arcams Product Supply ledningsgrupp. Rollen innebär att man ansvarar för att leda arbetet med Arcams tekniska ändringstjänst samt säkerställa en fungerande produktkonfiguration. Tyngdpunkt ligger på att säkerställa att alla intressenter är involverade och att produktvårdsärenden blir implementerade till rätt kvalitet, inom tidsram och till rätt kostnad

Arbetet innebär bland annat konfiguration och uppgradering av nuvarande produktportfolio, analys av Engineering Change Request(ECR), leda möten och godkänna ECR aktiviteter och kontrollera dokumentation av inköp, produktion och service.

Höjdpunkter i rollen

 • Att vara med på en tillväxtresa inom additiv tillverkning
 • Möjlighet att sätta ditt avtryck genom att förbättra och driva interna processer
 • Bidra till att öka kvalitén i genomförandet av tekniska ändringar
 • Arbeta i en växande organisation med utrymme för personlig och professionell utveckling
Kvalifikationer

 • Civilingenjörsexamen eller motsvarande relevant erfarenhet
 • Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet
 • Erfarenhet av att arbeta i en LEAN organisation
 • Erfarenhet av arbete i ärendehanteringssystem
 • Flytande svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
Personliga kvaliteter

 • Strukturerad och självmotiverad
 • Har ett utvecklat sinne för affärer samt god teknisk förståelse
 • Hög kommunikationsnivå och samarbetsförmåga
 • Högt engagemang och förmåga att driva arbetet framåt
Vem är du?
Som person har du lätt för att skapa kontakter och är kommunikativ. Du trivs med att driva ditt arbete framåt och är noga med att god kvalitet upprätthålls.

Du gillar ny teknik och går igång på att få alla involverade att driva åt samma håll och förstår vikten av kvalitativa lösningar.

Vidare ser vi att jobbet kräver en stor noggrannhet och struktur. Du är en stresstålig person som agerar flexibelt vid nya förutsättningar och arbetsuppgifter

Vi erbjuder
En högteknologisk arbetsplats med högt i tak och intressanta kunder. Vi har ett brett utbud av personalförmåner, bonus, flexibel arbetstid, hälso- och pensionsförmåner. Vi erbjuder en global arbetsmiljö som kommer att ge dig värdefull erfarenhet och bidra till din framtida utveckling där du får möjlighet att interagera med kollegor från hela världen.

Vi strävar efter jämställdhet och tror att en aktiv prioritering av mångfald skapar konkurrensfördelar. Det är våra anställda som gör skillnaden!

Slutligen hoppas vi att du kommer att lära lika mycket från oss som vi av dig!

Kontakt
För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Karlsson på 070-346 80 95 eller via e-post cecilia.karlsson@dfind.se

Ansök idag!
Intervjuer hålls löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas snabbt, ansök därför redan idag!

Nyckelord: configuration manager, additive manufacturing, jira, ärendhanteringssytem, kvalitet, process, konfiguration, lean, dokumentation, engineering change request, ECR