Databasadministratör med erfarenhet av CRM-verktyg i Kungälv

Publicerad:
2018-08-15
Ort:
Kungälv, Västra Götalands län
Kategori:
Teknik
Specialisering:
Databasadministratör
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201165983
Sista ansökningsdag:
2018-09-30
Kontakt:
Carolina Klockare Gullesjö
ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av deras framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos dem.

Dfind IT söker nu en databasadministratörer till ICA Reklam, de behöver förstärkning i deras team som arbetar med ICA:s kunddatabas. I rollen ingår att bygga upp målgrupper, både nya och befintliga. Man arbetar även med rimlighetsbedömning och kvalitetssäkringar. En annan del av rollen är att skapa, sammanställa och tillgängliggöra uppföljningar och rapporter.

Det är en social roll med många kontaktytorna med bland annat produktionsteam men även utveckling och produktionsavdelningar.

Rollen kräver stort självgående, eget ansvar och att arbeta mot uppsatta deadlines samt med stor insikt om att sitt och teamets uppdrag är föränderliga och flexibla i takt med att omvärlden och ICAs övergripande fokus och mål ändras. Teamet kommer förutom nära samarbete med berörda medarbetare och avdelningar på ICA Reklam även arbeta tätt med utvecklingsavdelningarna på Marknad i Solna, CRM & Kund-& Kampanjinsikt i Solna.

ICA gör en stor satsning på utveckling och Automated Marketing och det finns stora möjligheter att växa inom detta område.

Uppdragsgivare: ICA Reklam

Ort: Kungälv

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: carolina.klockaregullesjo@dfind.se

Kvalifikationer:

Vi letar efter någon som har en eftergymnasial utbildning riktad mot digital marknadsföring, med kurser inom bland annat ekonomi och databehandling.

Du behöver även ha mycket goda kunskaper i Excel.

På önskelistan står även kunskaper i CRM-verktyg och erfarenhet av att bygga kampanjer och arbeta med flow charts för Automated Marketing

Personlighetsmässigt så letar vi efter en analytisk person, du behöver också vara pedagogisk och kunna förmedla information på ett förståeligt sätt. Noggrannhet och ett kvalitetstänk är mycket viktigt.

För att passa in i gruppen behöver du vara en person som trivs i sociala sammanhang och att samarbeta med olika typer av människor. I gruppen finns mycket kompetens och du behöver vara en ödmjuk person som inte är rädd för att be om hjälp eller få stöttning av dina kollegor.

Du behöver vara framåt och själv ta ansvar för din leverans genom ett nyfiket och engagerat sätt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.