Databasadministratör med marknadsföringsintresse i Göteborg

Publicerad:
2019-05-20
Ort:
Kungälv, Västra Götalands län
Kategori:
Teknik
Specialisering:
Databasadministratör
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201224357
Sista ansökningsdag:
2019-05-31
Kontakt:
Carolina Klockare Gullesjö
Dfind IT letar nu efter en databasadministratör till vår kund ICA. Här kommer man att arbeta med att bygga kampanjer i deras CRM-verktyg IBM Campaign builder. Man kommer att vara ingå i ett team som ansvarar för kampanjer i riktad marknadsföring och utöver att bygga kampanjer som kommer man att fungera som specialiststöd för kollegor internt på ICA. Arbetsgruppen har ett tätt samarbete där vi tillsammans planerar och prioriterar, diskuterar problemlösning och genomför uppdrag, men där rollen kräver ett stort självgående, eget ansvar och att arbeta mot uppsatta deadlines. Samarbetet både i och utanför teamet är mycket gott, här trivs man!

Arbetsbeskrivning

Som databasadministratör har man ansvar för hela kampanjflödet från mottagande av brief, kund- / kanalval och automation. ICA strävar efter ständiga förbättringar och effektiviseringar i både kampanjflöden, verktyg och arbetsprocesser där även kvalitetssäkring och problemlösning är en viktig del i arbetet, där man också har stor insikt om att teamets uppdrag är föränderliga och flexibla i takt med att omvärlden och ICAs övergripande fokus och mål ändras. Man ger rekommendationer till lösningar för stakeholders och stöttar i metodik kring kundurval, kampanjuppbyggnad och mediaval.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning och/eller annan relevant erfarenhet av marknadsföring och eller databashantering. Vi söker dig med 3-5 års erfarenhet av att arbeta med databaser, primärt SQL.

Om du även har ett intresse för marknadsföring och kampanjverktyg samt att lära dig ny teknik så kan den här rollen vara rätt för dig.

Du behöver kunna både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personligt lämplighet och här letar vi efter dig som trivs med att samarbeta och diskutera dig fram till lösningar. Du behöver också vara en person som trivs med omväxling, det här området är i ständig förändring och man ändras med tekniken, utan att tumma på kvalitet och struktur. Du behöver även vara analytisk och kunna se komplexa samband samtidigt som du i rollen behöver vara pedagogisk och informativ och förmedla kunskaper på ett lättförståeligt sätt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Dfind IT

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt nätverk genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Dfind IT ingår idag i Randstadkoncernen, världens största HR-serviceföretag. Den 1 juni byter Dfind IT namn till Randstad. Vi behåller dock vår organisation och inte minst vår starka specialisering mot IT inom det som blir Randstad Technologies.

Sista ansökningsdag: 2019-05-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: carolina.klockaregullesjo@dfind.se