Depåtekniker i Västerås

Publicerad:
2018-07-03
Ort:
Västerås, Västmanlands län
Kategori:
Drift
Specialisering:
Driftstekniker
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201159618
Sista ansökningsdag:
2018-07-31
Kontakt:
Mathias Johansson
Vi söker Depåtekniker till Västerås

Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Att jobba som konsult hos Dfind IT är ett utmärkt sätt att bygga på sitt CV med olika kompetenser inom IT. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.

Du kommer vara en del av ett team som har det dagliga ansvaret för planering, drift och produktion av olika bitumenprodukter som används huvudsakligen som bindemedel i asfalt för väg och gatubeläggningar.

Som depåtekniker behöver du ha en grundläggande praktisk mekanisk & teknisk kompetens samt mycket goda IT kunskaper för att kunna styra tillverkningsprocesser, förstå automatiska utlastningssystem och styrsystem för bl.a. pumpar, ventiler och cisternövervakning.

Tjänsten innebär både operativa och administrativa arbetsuppgifter och omfattar hela processen från mottagning av tillsatsprodukter, lagring, hantering, tillverkning och leverans till kund.

Tjänsten är placerad vid Nynas i Västerås, där man har ett roterande schema på två närliggande anläggningar.

Du rapporterar direkt till depåchefen

Huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat
- Produktion, samordning och leveransplanering utifrån kunders beställningar och dess transporter
- Lossning av fartyg (kan ske kväll, natt och helg)
- Underhållsarbete av depåerna
- Kontakt och planering med kunder, leverantörer och entreprenörer
- Kvalitetskontroll av produkter

Vi söker dig som är självgående, lösningsorienterad, strukturerad och resultatorienterad.

- Tekniskt inriktad gymnasieutbildning eller motsvarande

- Svenska och engelska (tal och skrift)

- Mycket goda IT kunskaper och systemvana

- Tidigare liknande branscherfarenheter är meriterande

Du ska ha goda kommunikations- och samarbetsegenskaper, vara en ansvarsfull och driven person som kan ta för sig och leda sig själv i arbetet.

Du har arbetslivserfarenheter av liknande självständigt tekniskt arbete, har viljan att ”lära dig allt” om arbetet för att kunna förbättra eller utveckla arbetsmetoder och teknik.

- B-Körkort är ett krav, truckkort är ett plus

- Höghöjdsarbete förekommer

Organisations-/företagsbeskrivning
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier. Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult!