DevOps-specialist till Barium

Publicerad:
2019-03-21
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201187039
Sista ansökningsdag:
2019-04-30
Kontakt:
Cecilia Karlsson
Telefonnummer:
0703468095
Brinner du för automatisering och vill arbeta med nya och spännande lösningar inom digitalisering?

Barium växer och söker nu en DevOps-specialist till RnD-avdelningen här i Göteborg. Teamet består av 7 personer, fördelat på utvecklare, testare och UX designers. Här värdesätter vi teamarbete för att komma fram till bästa lösning. Vi trivs med att arbeta tillsammans och tycker om att ha kul på jobbet.

Rollen
Som DevOps-specialist hos Barium arbetar du tillsammans med ett taggat team, där det testdrivna arbetssättet är en självklarhet. Tillsammans tar vi fram Bariums nya moderna low-code plattform

Vi arbetar mot och har en vision kring continuous integration och continuous delivery.

Vi är öppna för teknikval och använder det bäst lämpade språket för varje del av produkten.
Tekniker vi använder idag är bland annat JVM/Scala, elasticsearch, kubernetes, javascript, typescript, html, css/sass, node.js, cassandra, rabbitmq, angular, docker, OpenStack, akka

Vi delar med oss av vår kunskap internt och har regelbundna interna och externa ”Tech Talks”

Vi letar efter dig som har passion för Continuous Delivery, tycker att testdriven utveckling är rätt väg framåt och trivs bäst med att jobba tillsammans med andra.
Vi tänker att du som kommer lyckas i denna roll har relevant utbildning, erfarenhet kring backendutveckling och har siktet inställt på att arbeta inom DevOps-segmentet.

Då både dokumentation och kundkontakt sker på svenska är detta ett krav i både tal och skrift.

Vi erbjuder
Roliga och utmanande uppgifter, där du blir del av ett härligt utvecklingsteam. Vi är ett företag med mycket värme, som värnar om individen. För oss är det viktigt att du trivs på jobbet, oavsett var du befinner dig i livet och karriären.

Vi sitter i fräscha lokaler mitt i centrala Göteborg och fredagsfrukost på kontoret är en självklarhet. Vi hittar gärna på aktiviteter tillsammans utanför jobbet, allt ifrån klättring till brädspel och Mario Kart-turnering.

Kontakt
Rekryteringen sker i samarbete med Dfind IT. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Karlsson (cecilia.karlsson@dfind.se / 070 346 80 95) alternativt rekryterare Pietro Mattei (pietro.mattei@dfind.se / 0702-428584)

Intervjuer hålls löpande. För att ansöka, registrera din ansökan så snart som möjligt

Ort: Göteborg
Företag: Barium
Omfattning: Heltid
Start: Efter överenskommelse

Om Barium
Barium har funnits i molnet sedan 2009 och erbjuder hundratals kunder så som IKEA, Autoliv, Maersk, Selecta och Byggmax möjligheten att automatisera och digitalisera sina affärsprocesser.
Vi erbjuder idag en low-code-plattform som möjliggör för våra kunder att utveckla hela applikationer med hjälp av grafiska gränssnitt, applikationer som enkelt kan integreras med existerande system och skräddarsys vid behov. Nu tar vi nästa steg och ska utmana och möjliggöra både för oss själva och våra kunder att ta affären till nya höjder. Vi siktar på att bli bäst i världen inom vårt segment.