DevOps-specialist till Barium

Publicerad:
2018-12-14
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Systemutvecklare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201187039
Sista ansökningsdag:
2018-12-21
Kontakt:
Cecilia Karlsson
Telefonnummer:
+46703468095
Brinner du för automatisering och vill arbeta med nya och spännande utmaningar inom digitalisering?

Barium växer och söker nu en DevOps-specialist till RnD-avdelningen här i Göteborg. Teamet består av 7 personer, fördelat på utvecklare, testare och UX designers. Här värdesätter vi teamarbete för att komma fram till bästa lösning. Vi trivs med att arbeta tillsammans och tycker om att ha kul på jobbet.

Rollen
Som DevOps specialist hos Barium får du arbeta med att se till att vi kan utveckla vår moderna low-code-plattform på det mest effektiva sättet. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att vi har en hög grad av automatisering i allt vi gör.

Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor i en agil miljö där det testdrivna arbetssättet är en självklarhet. Det händer mycket på Barium därav är drivkraft och flexibilitet grundläggande egenskaper i framtagandet av vår moderna low-code plattform.

Det är viktigt att du har ett helhetstänk och vill driva vårt arbete med Continuous Delivery.

Du kommer få forma din roll utifrån dina erfarenheter och din kompetens. Du kommer arbeta tillsammans med ett taggat team som sätter stort värde i att kunna leverera ny och/eller uppdaterad programvara kontinuerligt.

Tekniker vi använder är bl a:

  • JVM/Scala
  • Elasticsearch
  • Kubernetes
  • Openstack
Vi tror att DU:

  • har relevant utbildning och erfarenhet av backendutveckling
  • har passion för CI/CD
  • tycker att testdriven utveckling är rätt väg framåt
  • är strukturerad och självmotiverad
  • är ödmjuk, prestigelös och tycker om att arbeta i team
  • talar och skriver svenska obehindrat
Vi erbjuder
Roliga och utmanande uppgifter, där du blir del av ett härligt utvecklingsteam. Vi är ett företag med mycket värme, som värnar om individen. För oss är det viktigt att du trivs på jobbet, oavsett var du befinner dig i livet och karriären.

Vi sitter i fräscha lokaler mitt i centrala Göteborg och fredagsfrukost på kontoret är något vi tycker är självklart att bjuda på.

Utbildning och personlig utveckling är viktigt för oss och vi strävar efter att dela med oss av vår kunskap internt, bland annat genom regelbundna interna och externa ”Tech talks”.

Kontakt
Rekryteringen sker i samarbete med Dfind IT. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Karlsson (cecilia.karlsson@dfind.se / 070 346 80 95) alternativt rekryterare Pietro Mattei (pietro.mattei@dfind.se / 0702-428584)

Intervjuer hålls löpande. För att ansöka, registrera din ansökan så snart som möjligt

Ort: Göteborg
Företag: Barium
Omfattning: Heltid
Start: Efter överenskommelse

Om Barium

Barium har funnits i molnet sedan 2009 och erbjuder hundratals kunder så som IKEA, Autoliv, Maersk, Selecta och Byggmax möjligheten att automatisera och digitalisera sina affärsprocesser.

Vi erbjuder idag en low-code-plattform som möjliggör för våra kunder att utveckla hela applikationer med hjälp av grafiska gränssnitt, applikationer som enkelt kan integreras med existerande system och skräddarsys vid behov. Nu tar vi nästa steg och ska utmana och möjliggöra både för oss själva och våra kunder att ta affären till nya höjder. Vi siktar på att bli bäst i världen inom vårt segment.

Nyckelord: javascript, typescript, coffeescript, scala, html, css/sass, node.js, cassandra, elasticsearch, rabbitmq, angular, docker, kubernetes, OpenStack, akka