Drifttekniker i Uppsala

Publicerad:
2019-02-13
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Drift
Specialisering:
Driftstekniker
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201190040
Sista ansökningsdag:
2019-02-28
Kontakt:
Olivia Wijkmark
För kommande uppdrag söker vi dig som vill jobba som drifttekniker/IT-tekniker och har tidigare erfarenhet inom serverdrift och driftteknik.

Du blir inledningsvis anställd av Dfind IT och kommer att ha goda möjligheter till anställning direkt hos vår kund efter avslutat uppdrag.

Vilka är vi?
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet som drift-/systemtekniker. Du bör ha god erfarenhet av Microsoft servermiljö, goda kunskaper i Exchange samt erfarenhet av virtualisering i exempelvis VMware. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av nätverksuppbyggnad samt kunskaper i Active Directory. Krav på mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort.

Som person är du lyhörd, lösningsorienterad och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga och givetvis brinner du för att utveckla dina kunskaper vidare och ständigt hålla dig uppdaterad med ny teknik. Personliga egenskaper väger tungt för tjänsten.

Ort: Uppsala

Uppdragsgivare: Dfind IT

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Du är därför varmt välkommen med din ansökan snart som möjligt på www.dfind.se.

För information: Olivia Wijkmark, olivia.wijkmark@dfind.se

Varmt välkommen med din ansökan!