Drifttekniker inom molnlösningar (Azure) till GS1 Sweden i Stockholm

Publicerad:
2018-09-10
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Drift
Specialisering:
Driftstekniker
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201152165
Sista ansökningsdag:
2018-10-10
Kontakt:
Marcus Grahn
Vill du vara med och ta fram IT-infrastruktur för morgondagen? Är du erfaren drifttekniker och intresserad av molnlösningar? Läs mer!

Drifttekniker inom molnlösningar (Azure) till GS1 Sweden
Vi söker en erfaren drifttekniker som ska driftsäkra och vidareutveckla GS1s infrastruktur med fokus på molnlösningar. Hos oss ingår du i en världsomspännande business som utvecklar standarder för varu- och informationsflöden som effektiviserar företags affärsprocesser och förenklar handel globalt och lokalt.

Om rollen
Som drifttekniker arbetar du med att säkerställa att GS1 Sweden’s tekniska miljö fortsatt ligger i framkant. I det dagliga arbetet ansvarar du för drift och underhåll vilket kan innebära att sätta upp nya virtuella miljöer, uppgraderingar samt säkerställa skalbarhet och prestanda. Du blir även delaktig i olika IT-projekt tillsammans med GS1s globala IT-organisation, exempelvis gällande säkerhetsfrågor.

I rollen arbetar du även med monitorering, kodadministration och att sätta upp CI- och CD-processer tillsammans med leverantör. Du stöttar även upp 2:nd line ärenden tillsammans med ett professionellt team som består av fyra seniora kollegor med olika ansvarsområden samt ett antal underleverantörer för utveckling.

Detta är en bred roll där du har daglig kontakt och dialog med GS1s leverantörer, kunder och interna intressenter.

Din profil
Vi söker dig som har gedigen bakgrund från en medelstor- till stor driftorganisation. Du har också ett starkt intresse för och/eller kunskap om molnlösningar. Vi tror även att du arbetat med integrerade system och blandade servermiljöer (Windows, Linux, OSX).

Vidare ser vi att du har arbetat med följande tekniker:

  • MS Azure (Azure AD, Service bus, BizTalk, SQL Azure DB, VM, Containers etc)
  • Monitorering och prestanda (Kubernetes, Grafana etc)
  • Kodadministration i Visual Studio Team Services, Github och NuGet
  • SharePoint, MS-Office, Print server, File server etc.
Meriterande är om du arbetat nära utvecklingsteam, erfarenhet av webbapplikationer, API:er, (Web services, AS2 etc), XML och/eller NoSQL samt arbetat utifrån satta projektmetoder som PMP eller PRINCE2.

Som person trivs du i en föränderlig miljö där du ges möjlighet att arbeta självständigt och driva olika initiativ/projekt. Du är kommunikativ, initiativrik, strukturerad och service minded. Vidare fodrar rollen goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Intresserad? Ansökan
I den här rekryteringen jobbar vi tillsammans med Dfind IT. Om du har frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Grahn via marcus.grahn@dfind.se. Ansök om tjänsten via www.dfind.se/it.

Varmt välkommen med din ansökan - Intervjuer och urval sker löpande.

Ingen produkt är bättre än sin digitala story. Vi hjälper dig att få den berättad.

GS1 Sweden ägs till lika stora delar av Dagligvaruleverantörers Förbund (DLF) och Svensk Dagligvaruhandel (SvDH). Företaget ingår in en världsomspännande organisation som utvecklar standarder för varu- och informationsflöden som effektiviserar företags affärsprocesser och förenklar handel globalt och lokalt. I över 35 år har företagets drivkraft varit att förändra och förbättra företag- och branschers möjlighet att utveckla sina affärer och verksamheter. GS1 Sweden är en del av GS1s globala nätverk med mer än 110 lokala GS1-organisationer i nästan 150 länder. Företaget verkar för att utveckla och sprida globala, branschneutrala standarder och lösningar som förbättrar värdekedjan.