Drifttekniker till Aaro Systems i Stockholm

Publicerad:
2018-04-09
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Drift
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Rekrytering
Referensnummer:
201134066
Sista ansökningsdag:
2018-04-21
Kontakt:
Marcus Grahn
Har du en bakgrund inom drift och känner dig redo för nästa steg i karriären? Vill du arbeta i en internationell miljö som också kännetecknas av en familjär och entreprenöriell anda? Aaro Systems söker nu en drifttekniker till sitt kontor i centrala Stockholm. Läs mer och ansök idag!

Om rollen
Som Drifttekniker på Aaro Systems kommer du att arbeta med att installera och uppgradera vår egenutvecklade programvara i våra kunders driftmiljöer, felsökningar och Windows Server- och SQL Server-administration. Fokus för rollen är att utveckla och designa våra IT-tjänster och teamet ansvarar även för att säkerställa och utveckla driften av en SaaS-lösning som Aaro Systems förvaltar åt våra kunder. Du kommer bli en del av vår nyupprättade avdelning IT/Operations som idag består av fem personer och det finns goda möjlighet att bidra till avdelnings fortsatta utveckling.

Din profil
För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har några års erfarenhet som drifttekniker, med fördel inom IT-produktionsmiljöer. Du gillar ny teknik och stimuleras av att lära dig nya saker. Rollen innebär frihet under ansvar, vilket även kräver att du är strukturerad och självständig samt har förmågan att ständigt driva ditt arbete framåt. Som person drivs du av att hjälpa andra människor och att gå till botten med problem som uppstår.

Mycket goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift kommer att vara nödvändigt pga. rollens många interna och externa kontaktytor i Sverige och internationellt.

Tekniska skallkrav för rollen:

  • Erfarenhet av något orkestrering- och/eller automatiseringsverktyg
  • Erfarenhet av övervakning av OS och applikationer
  • Kunskap inom Active Directory
  • SSL VPN access nätverkskunskap
  • MS SQL administration
  • Windows- och Linux Server-administration
  • Goda kunskaper inom nätverk Layer 2, Layer 3
Det är meriterande om du har erfarenhet av ett eller flera av nedanstående:

  • Identitetsfederering och tvåfaktorsautentisering
  • Erfarenhet av VPN-konfigurering
  • Kunskaper i något script- eller programmeringsspråk
Vad kan Aaro Systems erbjuda dig?
Inom Aaro Systems finns det stora utvecklingsmöjligheter och att arbeta hos oss innebär både frihet och delaktighet. Organisationen präglas av korta beslutsvägar och du arbetar till stor del självständigt under eget ansvar. Samarbete, tillit till kollegorna och förståelse för de olika kompetenser som behövs inom företaget är dessutom minst lika viktigt som ditt engagemang för den egna uppgiften.

Vi arbetar med kompetensutveckling på både grupp- och individnivå och kompromissar aldrig när det gäller kompetens eller kvalitet. Vi har goda personalförmåner och värdesätter en öppen social miljö där vi flera gånger om året hittar på aktiviteter tillsammans. Vi sitter i fina nyrenoverade lokaler på Kungsbron i Stockholm city.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med vår partner Dfind IT. Ansökan sker via www.dfind.se/it. För frågor kontakta rekryteringskonsult Louise Nachtweij, louise.nachtweij@dfind.se, 070 367 52 64 eller Marcus Grahn, marcus.grahn@dfind.se, 072 450 15 33.

Om Aaro Systems
Aaro Systems vision är att göra koncernkonsolidering enklare, snabbare och mer transparent. Efter att ha utvecklat och förfinat produkten i över 25 år, kan man idag erbjuda ett komplett system som täcker behoven av koncernrapportering, konsolidering, koncernredovisning, verksamhetsuppföljning och analys, hos såväl större som mindre koncerner.