Drifttekniker till Östhammar

Publicerad:
2018-10-26
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Drift
Specialisering:
Driftstekniker
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201171352
Sista ansökningsdag:
2018-11-30
Kontakt:
Olivia Wijkmark
För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta som drifttekniker i en spännande miljö i natursköna Roslagen. Vi erbjuder en varm social atmosfär med kunniga kollegor, möjlighet att få sätta dig in i en intressant teknisk miljö och trygg anställning som konsult hos oss på Dfind IT.
I arbetsuppgifterna ingår huvudsakligen drift av kundens Windows-servermiljö, men även installation av operativsystem, konfiguration och felsökning. De huvudsakliga teknikerna är Windows Server 2008, 2012 och 2016.

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet som drift- eller systemtekniker. Du bör ha god erfarenhet av Microsoft servermiljö. Det är ett extra plus om du även har viss förståelse för Linux infrastruktur och har erfarenhet av arbete med switchar och brandväggar.

Krav på mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort.

Vem är du?
Som person är du lyhörd, lösningsorienterad och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga och givetvis brinner du för att utveckla dina kunskaper vidare och ständigt hålla dig uppdaterad med ny teknik. Personliga egenskaper väger tungt för tjänsten.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Du är därför varmt välkommen med din ansökan snart som möjligt på www.dfind.se.

För information: Olivia Wijkmark, olivia.wijkmark@dfind.se

Ort: Östhammar

Omfattning: Heltid

Varmt välkommen med din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.