Driven .NETutvecklare till Palette Software AB

Publicerad:
2019-02-13
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Specialist
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201201913
Sista ansökningsdag:
2019-03-01
Kontakt:
Jenny Gottfridsson
Telefonnummer:
0768-546085
Är du en serviceinriktad, driven systemutvecklare som har viljan att utvecklas på ditt arbete och bidrar både personligt och med din kompetens till ett team? Då är du rätt person för denna tjänst!

Arbetsbeskrivning
Som utvecklare på Palette kommer du ingå i ett team om 9 utvecklare och testare som alla sitter tillsammans i Malmö. Totalt på kontoret är vi 16 medarbetare i olika roller. Du kommer att jobba både med vidareutveckling och förvaltning av vår produkt PaletteArena. Vi använder SCRUM som metodik och jobbar i crossfunktionella team samt använder oss av Microsoft TFS för versionshantering och agilt stöd.?
PaletteArena är en välanvänd, stor och databasintensiv applikation som vilar på god arkitektur. Vi har en extra spännande tid framför oss eftersom just påbörjat en resa med att migrera produkten till en ny plattform och ny teknik. Idag jobbar vi med
ASP.NET med C#, MS SQL samt webforms, HTML, CSS och Javascript.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har 2 års+ erfarenhet av att utveckla i ASP.NET eller liknande webbutvecklingsmiljö. Du behärskar och vill fortsätta att utveckla dina kunskaper i C#. Du har vana av att jobba med MS SQL som databas. Vi värdesätter erfarenhet av stora applikationer som integrerar mot många andra. Om du har erfarenhet av arbete med ekonomi eller ekonomisystem är det meriterande, liksom erfarenhet av design och/eller frontend-utveckling. Vårt migreringsprojekt som ligger framför oss innebär mycket nytt. Därför är det ett extra plus om du har erfarenhet av Angular och typescript, men även erfarenhet av docker, containers, kubernetes. Detta kommer vara en del av din vardag i framtiden.
För att trivas hos oss tror vi att du är en lagspelare med båda fötterna på jorden och en öppen inställning till andras idéer. Vi vårdar relationerna i vårt team varpå vi vill att du pratar och skriver både engelska och svenska.

Intresseanmälan
I den här rekryteringen samarbetar Palette med Dfind IT. Vid frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Jenny Gottfridsson på jenny.gottfridsson@dfind.se, 0768-546085. Vi intervjuar kandidater löpande så skicka in din intresseanmälan redan idag.

Om Palette
Palette Software grundades 1993 och är idag marknadsledande i Norden på processer från beställning till betalning. Vi har växt med lönsamhet sedan starten och har idag fler än 4 000 kunder, från små företag till stora koncerner, i alla branscher. 2005 tog Palette klivet ut i Europa och har nu kunder i 50 länder och återförsäljare i Europa, Nordamerika, Australien och Asien.

Vi har kontor i Stockholm, Malmö, Helsingfors, Odense, Köpenhamn, Oslo och Chicago. Välkommen till oss!

Uppdragsgivare: Palette Software
Ort: Malmö
Omfattning: Heltid
Start: Q1-Q2 2019