Driven systemutvecklare .NET i Borås

Publicerad:
2018-08-29
Ort:
Borås, Västra Götalands län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
.Net Developer
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201167593
Sista ansökningsdag:
2018-09-20
Kontakt:
Pia Schoberg
Är du en driven systemutvecklare på jakt efter ett jobb hos ett kreativt och innovativt bolag? Vi letar efter dig som gillar högt tempo och vill jobba i ett drivet och tekniskt kunnigt team hos en av våra kunder i Borås.

Om tjänsten
Vi söker nu ytterligare en duktig systemutvecklare till vår kunds huvudkontor i Borås. Du kommer att ha ett operativt ansvar för utvecklingen av deras webbplattform, administrationssystem och integrationsplattformar. Du kommer även vara med och ansvara för att driva olika typer av IT-projekt inom .NET.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Borås.

Kvalifikationer:
-Vi letar efter dig som har kunskaper inom .Net, JavaScript och html. Om du även har kunskap inom angularJS eller reactJS är det meriterande.
-Du kanske har gått den akademiska vägen eller lärt dig koda på egen hand? Det viktigaste för oss är att du har ett stort intresse och brinner för webbutveckling, om du inte har arbetslivserfarenhet ännu så kanske du har arbetat med projekt där du använt ovan nämnda tekniker?
-För att trivas hos vår kund behöver du vara kommunikativ och trivas med att arbeta i team. Det finns alltid någon att fråga då gruppen är hjälpsam och välkomnande.
- Behärska flytande engelska i tal och skrift.
-Det är meriterande om du har goda kunskaper i svenska för denna roll då dokumentation och kommunikation är på svenska.

Den här rollen ingår i vår konsultverksamhet men på sikt kan det finnas möjlighet att gå över i anställning hos kund.

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-09-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: pia.schoberg@dfind.se

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.