Embeddedutvedklare till Humphree

Publicerad:
2018-12-14
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Systemutvecklare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201181021
Sista ansökningsdag:
2018-12-30
Kontakt:
Cecilia Karlsson
Telefonnummer:
+46703468095
Gillar du teknik och utveckling och vill arbeta nära tekniken och även vara med på hela resan från idé till färdig produkt? Och gillar du båtar - Då är du verkligen den vi söker!

HUMPHREE grundades 2002 av ett team av hydrodynamiskingenjörer verksamma inom området höghastighetsbåtar och skeppshydrodynamik.Humphree arbetar med båtstabiliseringssystem och vi paketerar våra kunskaper inom hydrodynamik, elektronik och digitalkontroll till produkter som är lätta att använda och installera. Vi är 100% engagerade i att leverera produkter och tjänster som utklassar alla andra. Vårt engagemang gör det möjligt för båtbyggare att vara före konkurrensen, och ger båtmarknaden den säkraste, mest bekväma, båtupplevelse som är möjligt.

Om rollen
I rollen som Embeddedutvecklare kommer du att arbeta i ett tight team tillsammans 2 andra mjukvaruutvecklare. Du kommer bli ansvarig för en del i hela produkten, det innebär att du kommer kunna påverka med idéer och din erfarenhet för att ta produkten till nästa nivå.

Arbetet innebär att utveckla mjukvara till kontrollpaneler som är en del i en hel produktsuite som säljs till slutkund.

Du kommer att vara med i hela kedjan och således kommer även arbete med krav, design och mjukvarutest bli en del av din vardag.

Vi ser att du som söker brinner för produktutveckling och har en känsla för kvalitet. Här kommer du arbeta dynamiskt i mindre team där arbetet kräver ett stort eget ansvar. Därför tror vi att du som person är samarbetsvillig, noggrann och en teamplayer som sällan tvekar att ta egna initiativ.

Vi söker dig som har

  • Högskoleutbildning inom Software engineering eller så har du fått likvärdiga kunskaper genom erfarenhet
  • Ett par års arbetslivserfarenhet inom C++ programmering och inbyggda system
  • Erfarenhet av Embedded Linux
  • Erfarenhet av programmering i LabVIEW eller Qt
  • Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
Meriterande

  • Erfarenhet av kontrollpanelsutveckling
  • Intresse för båtar
Vem är Du?
Som person är du en analytisk problemlösare som tycker om att gräva fram lösningar. Du vill vara en del av hela kedjan, från att klura ut den bästa lösningen till ett problem, till att se DIN lösning provas på plats hos kund.

Engagerad, driven och envis är ord som beskriver dig

Eftersom det finns stora möjligheter att vara med och påverka hur man ska utveckla en produkt och hur man bäst löser ett problem trivs du med att försöka hitta lösningar på egen hand men även arbeta tillsammans för bästa resultat.

Humphree är ett prestigelöst företag med medarbetare, som drivs av engagemang för företagets produkter och brinner för att skapa produkter som gör båtlivet roligare, enklare och mer ”Humphree”

Varför HUMPHREE
Humphree är ett spännande produktbolag, där du får chansen att vara med och påverka på riktigt. Arbeta i ett tight team med mycket trevliga kollegor under frihet och med hög teknisk höjd.

Vi är en organisation med mycket värme, som värnar om individen. För oss är det viktigt att du trivs på jobbet, oavsett var du befinner dig i livet och karriären.

Ansök idag och kom med i vårt team!
I den här processen samarbetar HUMPHREE med Dfind IT. Vi utvärderar kandidater löpande och rollen kan komma att tillsättas snabbt. Sök därför redan idag via http://www.dfind.se/it/

Vid eventuella frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Cecilia Karlsson på cecilia.karlsson@dfind.se eller via telefon 070 346 80 95

Ort: Göteborg
Företag: HUMPHREE
Omfattning: Heltid
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Nyckelord: embedded, embedded software, C++, LabVIEW, Qt, mjukvarutuveckling, software development, engineering, ingenjör, kontrollpanel, control panel, produktutveckling, product development, boat, båt, båtbransch