Erfaren IT Tekniker med SCCM kunskap i Göteborg

Publicerad:
2017-05-12
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Användarsupport
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201048341
Sista ansökningsdag:
2017-05-31
Kontakt:
Malin Holst
Till vår konsultverksamhet söker vi för kunds räkning, en senior IT tekniker med god erfarenhet av SCCM. Vår kund, som jobbar med utveckling inom fordonsindustrin och är beläget i centrala Göteborg, behöver nu stärka upp sitt team med ytterligare en stjärna!

Här kommer du att få jobba i en MS baserad miljö, bl. a med support av klienter, installationer, licensfrågor mm. För detta uppdrag behöver du ha erfarenhet av både PC och Mac och meriterande är om du även har Linuxkunskaper. Om du har vana av att jobba i stor (gärna internationell) miljö ses även detta som meriterande.

Som person är du ansvarstagande, nyfiken och drivande samt besitter god servicekänsla. Du har förmågan att ta beslut och prioritera i pressade situationer och samtidigt utföra dina uppgifter med hög kvalitet och i gott samarbete med kollegor, kunder och leverantörer. Du känner dig bekväm i en miljö där du får vara delaktig i att ta fram nya rutiner och processer.

Kvalifikationer

Vi söker alltså dig som har ca 5 års erfarenhet av Microsoftmiljö, SCCM, klientsupport och installationer. Tjänsten kräver att du behärskar svenska och engelska flytande både i tal och skrift. Körkort är ett krav.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2017-05-31. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Välkommen att kontakta Malin Holst, malin.holst@dfind.se

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult!

KEEP IMPROVING!