Erfaren Klienttekniker till ledande bolag! i Malmö

Publicerad:
2018-07-17
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Drift
Specialisering:
Driftstekniker
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201163461
Sista ansökningsdag:
2018-08-17
Kontakt:
My Kellner
Telefonnummer:
0703709688
Är du en erfaren Klienttekniker som letar efter nya utmaningar i en spännande miljö? Då har du hittat rätt! Vi söker nu en Klienttekniker till ett ledande bolag i Malmö! Du kommer att bli en del av ett ambitiöst Enterprise-team som varje dag arbetar mot samma mål.

Vi söker en Klienttekniker som kan hjälpa till rent tekniskt men kan även få kunderna att känna sig väl bemötta. Att ha ett bra servicetänk är därför av stor vikt. Att arbeta som Klienttekniker är både spännande och meriterande, är du den vi söker?

Uppdraget är en del av vår konsultuthyrning. Du kommer vara anställd av Dfind IT och arbeta som konsult hos vår kund. Kundens intention är att du, efter ca 6 månader, ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Krav:

  • Erfarenhet av Windows Server & Windows klient
  • Erfarenhet av Vmware Airwatch, Microsoft EMS och SCCM
  • Kunskaper inom Active Directory, Group Policy och Powershell
Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat som Klienttekniker i några år innan och vill fortsätta utvecklas inom området. Du har ett stort teknikintresse och brinner för problemlösning. Du är även en teamplayer med ett stort engagemang i arbetet. För att lyckas i rollen ser vi att du är ambitiös, lyhörd och strukturerad.

Ansök nu!
Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsterna tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta kandidatansvarig My Kellner på my.kellner@dfind.se eller 0703709688. Välkommen med din ansökan!

Hos Dfind IT blir du del av vår kompetenta IT-konsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och coachar dig i din utveckling.

Konsultrollen och omväxling i all ära, men din trygghet är förstås också viktig. Självklart har vi kollektivavtal, pension och försäkringar. Dessutom har du så klart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även möjlighet till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult!

Uppdragsgivare: Dfind IT
Ort: Malmö
Omfattning: Heltid