Erfaren rekryteringskonsult inom IT i Stockholm

Publicerad:
2018-02-06
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Specialist
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201117371
Sista ansökningsdag:
2018-02-18
Kontakt:
Alice Happ
Telefonnummer:
0730883372
Dfind IT har varit framgångsrika på marknaden sedan 2005 och är sedan 2017 en del av Randstad, världens näst största HR-tjänsteföretag. Vi är ett specialistbolag inom rekrytering- och konsultverksamhet.

Rekryteringsteamet hos Dfind IT växer och du är efterlängtad med din kunskap inom rekrytering och IT.

Om tjänsten
Dfind IT arbetar med Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi rekryterar både specialister och chefer inom IT. Hos oss omger du dig av seniora och kunniga medarbetare. Till din hjälp har vi dedikerade researchers och rekryterare, etablerade processer och rutiner samt tillgång till marknadens bästa searchverktyg. Som rekryteringskonsult driver du vissa processer självständigt och i andra fall arbetar du tillsammans med andra i parrekryteringar. Med ett skarpt affärssinne bidrar du till att utveckla vår verksamhet och våra affärsmodeller.

Vår ledare har själv erfarenhet av din vardag och tillsammans ser vi till att behålla vår plats som Sveriges största IT-rekryteringsbolag. Vi är ett sammansvetsat team som stöttar varandra. Med en tillåtande stämning ser vi det som en självklarhet att vara transparenta i varandras processer och kontinuerligt ser hur vi på bästa sätt kan samarbeta.

Din profil
Vi ser att du har någon form av IT-bakgrund och sannolikt har fokus vilat på rekrytering och/eller konsultverksamhet. Vidare har du en akademisk utbildning och pratar obehindrat svenska och engelska.

Ditt driv och engagemang har gjort dig framgångsrik hos dina arbetsgivare, men känner nu att det är rätt tajming för ombyte och önskar ta ett vidare kliv i din utveckling.

En viktig faktor i ditt arbete är nära relationer, både gällande kollegor och externa kontakter. Med ett gott självförtroende och ödmjuk framtoning driver du ihärdigt dina processer i mål.

Hos oss finns alla förutsättningar för att du ska se oss som en långsiktig arbetsgivare.

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan! Din kontaktperson i denna rekrytering är Alice Happ, rekryteringskonsult Dfind IT, alice.happ@dfind.se. Du når Alice på 0730-88 33 72. Vi tar emot ansökningar löpande, skicka gärna in ditt CV eller Linkedinprofil så snart som möjligt.

Ort: Stockholm
Uppdragsgivare: Dfind IT