Erfaren Specialist inom IT Infrastruktur i Stockholm

Publicerad:
2018-03-07
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Drift
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201110760
Sista ansökningsdag:
2018-03-25
Kontakt:
Oscar Nordström
Telefonnummer:
072 554 22 82
Octapharma IT är en global decentraliserad organisation fördelad på Corporate IT och 3 IT-Center, samt ett antal mindre IT-avdelningar runt omkring i världen. IT-Center Stockholm består av 15 medarbetare fördelade på Support, Infrastructure, Business Applications och Quality Management-IT. Förutom utveckling och underhåll av IT-system samt daglig support till våra användare i Stockholm stöttar vi även en mängd försäljningskontor i Europa, Asien och Afrika, samt några av våra mindre IT-avdelningar inom EMEA. Octapharma IT är en del av Octapharma.

Octapharma är ett globalt, familjeägt företag och en av de största aktörerna på den internationella plasmamarknaden. I Sverige har Octapharma sitt ursprung i Kabi med mer än 60 års erfarenhet av forskning, tillverkning och försäljning av plasmabaserade och rekombinanta proteinläkemedel. Produkterna används huvudsakligen inom tre behandlingsområden: blödarsjuka, intensivvård och sjukdomar i immunförsvaret.

Octapharmas vision lyder: ”Vår passion driver oss att tillhandahålla nya lösningar som förbättrar människors hälsa och liv”. Ett komplement till vår vision är våra fem kärnvärderingar, vilka är de principer och övertygelser som styr vårt beteende, våra beslut och hur vi utför vårt arbete. Våra kärnvärderingar är: ägarskap, integritet, ledarskap, hållbarhet och entreprenörskap.

Octapharma strävar efter mångfald och dynamik i arbetslivet. Det betyder att vi eftersöker en blandning av medarbetare ur alla aspekter, där vi sätter stort värde vid personliga egenskaper och kompetens. Det betyder också att vi erbjuder ett varierande och flexibelt arbete och ett positivt arbetsklimat. Vår verksamhet växer starkt och vi driver vår utveckling med stabilitet och trygghet som grund. Vill du vara med?

Tillsammans med vår partner i detta ärende, Dfind IT, söker vi nu en;

Erfaren specialist inom IT-infrastruktur
Rollen som erfaren specialist inom IT infrastruktur

I rollen som erfaren specialist inom IT infrastruktur hos Octapharma IT ingår du i ett team på 3 personer där teamets huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med utveckling och underhåll av servrar, nätverk, back-up, databaser och Storage Area Network på fabriken i Stockholm, samt på ett antal försäljningskontor runt om i världen. De flesta servrar är virtuella men det finns även ett antal fysiska. I arbetet ingår även att dokumentera och testa av utrustning enligt GxP-krav.

Du har ett lokalt strategiskt ansvar för databaser, Asset Management och backup. Utöver ditt strategiska ansvar så kommer du att arbeta operativt med att:

Hantera ärenden i ärendehanteringssystemet, inom SLA samt eskalera ärenden som du inte själv kan lösa till kollegor, Corporate IT eller tredje part.

Supportera, övervaka, underhålla och livscykelhantering av IT-infrastruktur.

Dokumentera och kvalificera infrastrukturkomponenter- och applikationer

Rollen som erfaren specialist inom IT infrastruktur hos oss innebär även:

Övervakning, installation och support av licenser för infrastrukturkomponenter

Följa, utveckla och uppdatera de instruktioner som teamet ansvarar för samt att identifiera förbättringsområden och driva förbättringsprojekt samt utbilda IT-supporten inom ditt ansvarsområde i grundläggande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som har
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av drift och underhåll av IT infrastruktur. Sannolikt har du en examen inom data- och systemvetenskap, men annan teoretisk bakgrund kan också vara intresssant. Du har djup kunskap inom flera av följande områden: Windows server, VMware, SQL, Oracle, Dell EMC Avamar, NetApp SAN och Cisco nätverk/server.

Du är van med att arbeta med kvalificering av IT-utrustning och har även kunskaper inom service management (ITIL) och projektledning (XLPM).

Vi ser det som meriterande om du har certifieringar inom Windows server, Cisco eller databaser.

Det är även ett plus om du har tidigare erfarenhet från att arbeta i en produktionsfokuserad organisation, eftersom vi har ett nära samarbete vår automationsavdelning, som sköter PLCer, SCADA och styrsystem.

Support sker både på svenska och engelska vilket ställer krav på att du har mycket goda kunskaper i båda språken både i tal och skrift. Om du har kunskap i tyska ses det som meriterande. Som person är du en strukturerad och serviceinriktad lagspelare som tycker om att arbeta i grupp.

Octapharma erbjuder dig
Octapharma erbjuder dig möjligheten att få arbeta med intressanta och utmanande arbetsuppgifter tillsammans med erfarna och engagerade kollegor centralt på Kungsholmen i Stockholm. Vi är stolta över att tillverka läkemedel som förbättrar patienters hälsa och livskvalitet över hela världen.

Du kommer att arbeta i ett företag där ett systematiskt arbetssätt, serviceorientering, samarbete och engagemang värdesätts och där vi satsar på att utveckla vår personal. Balans mellan arbetsliv och fritid är viktigt, liksom mångfald och jämställdhet.

Vi erbjuder dig utveckling genom lärande på arbetet samt genom utbildningar. Vi har förmåner för att främja en aktiv och hälsosam livsstil som bland annat fritidsförening, friskvårdsbidrag och naprapat på arbetsplatsen. Vi har marknadsmässig lön, bonusprogram till alla tillsvidareanställda, kollektivavtalad pension och subventionerad god och mättande mat i vår fantastiska lunchrestaurang.

Ansökan
För frågor kring rollen är du välkommen att kontakta Per Lundblad, Head of IT, 08-566 435 70.

Fackliga representanter för Unionen, Zarha Kafash-Hoshyar, 08-566 433 13 och för Akademikerföreningen, Ann-Charlotte Hinz, 08-5664 31 35.

Frågor kring rekryteringen ställs till ansvarig rekryteringskonsult Oscar Nordström, Dfind IT.

oscar.nordstrom@dfind.se

072 554 22 82

Sök tjänsten via www.dfind.se/it

Snarast dock senast 25/3 2018. Intervjuer och urval sker löpande.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som rapporterar direkt till Head of IT.

I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring.