Erfaren supporttekniker till internationellt företag i Göteborg

Publicerad:
2018-06-21
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
2nd line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201158069
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Kontakt:
Carolina Klockare Gullesjö
Dfind IT letar nu efter en erfaren supporttekniker till en av våra kunder. Man kommer att hjälpa användare (både kontors- och produktionspersonal) med support och behörighetshantering men även att jobba med verksamheten och vara delaktig i projekt. Ärendena ligger på 1st och 2nd line nivå och kommer via telefon, helpdesk och mail, 3rd line finns för eskalering av vissa ärenden.

Rollen ingår i vår konsultverksamhet och du kommer att bli anställd av oss och arbeta hos vår kund. Målsättningen är att på sikt bli erbjuden anställning hos vår kund.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Mölnlycke

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-08-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: carolina.klockaregullesjo@dfind.se

Kvalifikationer:

Vi letar efter någon som har minst fem års erfarenhet av supportarbete. Du behöver vara van vid att arbeta på ett strukturerat sätt med ärendehantering och dokumentation.

Du behöver vara service minded och motiveras av att hjälpa användarna, såväl som att trivas med att arbeta med olika projekt som leder till förbättringar på sikt.

För denna roll behöver du vara flytande i svenska och ha mycket goda kunskaper i engelska. Användarkontakten sker på svenska men dokumentation görs på engelska.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.