Erfaren testare till Ateles i Linköping

Publicerad:
2019-02-25
Ort:
Linköping, Östergötlands län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Testare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201182961
Sista ansökningsdag:
2019-03-31
Kontakt:
Sebastian Dejler
E-handeln har under de senaste åren ökat kraftigt och denna tillväxtresa har bara börjat. Vill du vara en del av ett företag med riktigt höga mål och som har ambitionen att vara ledande inom digital transformation och digital handel?

Vi söker nu en erfaren testare som vill vara med och bidra till att säkra kvaliteten i våra leveranser. Ateles levererar anpassade system för e-handel såsom exempel e-handelsplattformar och produktinformationssystem. Just nu bygger vi upp en testorganisation där du blir en viktig del i detta bygge. Du har en operativ roll där du aktivt och självständigt arbetar med testning samtidigt som du får vara med att bygga upp organisationen med att sätta rutiner och exempelvis handleda andra medarbetare inom området.

På Ateles kommer du få vara med på en häftig och oerhört inspirerande resa och arbeta med några av Nordens främsta aktörer som exempelvis Gant, Daniel Wellington, Gina Tricot och Brothers. Bli en del av vår framgång nu!

Om tjänsten:
Som erfaren testare på Ateles kommer du att arbeta med att säkra kvaliteten i våra utvecklingsprojekt. Vi levererar komplexa lösningar till våra kunder, lösningar som ofta är själva hjärtat i deras verksamhet.

Du kommer att vara involverad i hela processen, från att omsätta krav till testfall till att säkra leveransen i samband med sprinttestning och systemtester. Våra kunder är involverade i utvecklingsprocessen och det är viktigt att du som testare förstår deras vardag och behov. En del av arbetet kommer därför att handla om att guida dem i deras testning.

Hos Ateles kommer du att arbeta nära våra kunder och kollegor internt. Med dina kunskaper och erfarenheter jobbar du rådgivande mot våra kunder där du bidrar till att öka deras förståelse för testning.

Kvalifikationer
Vi söker dig med flera års erfarenhet av testning och kvalitetssäkring inom mjukvara och gärna med webbaserade system eller kanske till och med e-handel. I grunden tror vi att du har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område, men detta är inget krav om du har motsvarande erfarenheter från arbetslivet.

Som sökande har du test som profession. Du vet hur man jobbar med test och kvalitetssäkring i komplexa system och vet hur man skapar riktigt bra testfall. Du kommer också att i många fall få arbeta med att guida våra kunder i acceptanstestning, så det är en fördel om du har jobbat i kundnära projekt.

Har du erfarenhet av verktyg som exempelvis Selenium och Jmeter, eller motsvarande, är det mycket meriterande. Har du även erfarenhet av test och kvalitetssäkring i Scrum-projekt är det ett klart plus.

Framförallt, och viktigast av allt, är du en person som brinner för kvalitet!

Personliga egenskaper
Som person är du trygg och självständig där du vidareutvecklar och driver utvecklingen inom ditt kompetensområde intern och externt mot kund. Således är du van att förespråka testning och kvalitetssänkningens betydelse för ett framgångsrikt utvecklingsarbete.

Som sökande tror vi att du har en stark ansvarskänsla och ett starkt driv. I arbetet är du handlingskraftig där du leder genom att vara ett gott föredöme.

Vad erbjuder vi?
Som anställd på Ateles får du arbeta på ett bolag som befinner sig i en expansiv fas och har en spännande resa framför sig. I och med det kommer du kunna vara med och påverka bolagets och din egen utveckling. Det ges möjligheter att specialisera sig, ta en ledarroll eller ta sig an nya roller inom andra områden.

På Ateles är det högt i tak och allas åsikter och bidrag är viktiga. Du får sitta i moderna lokaler i Mjärdevi där du får arbeta med stora kunder, tekniker i framkant och med kunniga kollegor.

Anställningen omfattas av förmåner i form av bra pensionsvillkor, sjukförsäkringsvillkor, friskvård med mera.

Uppdragsgivare: Ateles
Ort: Linköping
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande så sök tjänsten redan idag, dock senast 2019-03-31.

För information: I denna rekrytering samarbetar Ateles med Dfind IT vilket är ett rekryterings- och konsultbolag inom Randstandkoncernen. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på sebastian.dejler@dfind.se eller 0725-29 06 05.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Ateles är ett av Nordens mest erfarna konsultbolag med spetskompetens inom strategirådgivning, systemintegration och utveckling av solida lösningar för e-handel, PIM och Omnichannel. Baserat på marknadsledande standardplattformar levererar vi innovativa och användarvänliga lösningar med fokus på affärsnytta.

Ateles är en pionjär inom e-handel och har sedan starten 2001 upparbetat ett enormt kunskapskapital. Vi arbetar med kunder i både B2C- och B2B-segmentet för att skapa lösningar som ökar effektiviteten, kundlojaliteten och försäljningen. På kundlistan finns bl.a. Brothers, Daniel Wellington, GANT, Gina Tricot, Gresvig Retail Group, Møller Bil, IDÉ House of Brands och Polarn O Pyret.

Ateles arbetar med hela Norden som marknad och har idag cirka 70 anställda med kontor i Linköping, Stockholm och Oslo.