First line support

Publicerad:
2019-04-10
Ort:
Mölndal, Västra Götalands län
Kategori:
Användarsupport
Specialisering:
1st line support
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201212803
Sista ansökningsdag:
2019-06-01
Kontakt:
Karl Neuman
Frihet i gruppen – så länge supportkön sköts. Det är en viktig del i hur företaget låter sina medarbetare vara med och styra de dagliga uppgifterna. Den här rollen passar dig som är nyfiken på teknik av olika slag och har en drivkraft att vilja lära dig mer.

Arbetsbeskrivning
Rollen innebär en stor frihet förutsatt att kön med uppgifter respekteras. Mycket arbete sker både back office och ute hos användarna som behöver assistans. Arbetet inkluderar många olika uppgifter och i det öppna klimat som råder i gruppen finns en stor acceptans där det är viktigt att hjälpa varandra och försöka ta sig an nya uppgifter som kanske är på okänt territorium.

Teamet är support för ungefär 1300 användare varav cirka 80% av förfrågningarna är från Sverige. Viss kontakt med andra länder i Europa och huvudkontoret i USA kan också förekomma och därmed är det lika viktigt att den rätta kandidaten är bekväm och kunnig engelska.

Karriärmöjligheterna är goda och nästa steg inom företaget vara att gå vidare till nätverksgruppen eller liknande.

Uppgifter som förekommer inkluderar och berör följande områden:

  • Installation och felsökning av skrivare och kopieringsmaskiner
  • Konferensrum
  • Video/Skype-möten
  • Office 365 / Windows 10
  • VPN
  • Citrix
  • Remote Control
Start 1 augusti

Kvalifikationer
God svenska och engelska i både tal och skrift.

Samtliga nivåer av senioritet är av intresse, det absolut viktigaste är att du som söker rollen är tekniskt intresserad och öppen för olikartade uppgifter. En nyfikenhet och drivkraft att utvecklas och hjälpa kollegor värdesätts också högt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Dfind IT
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt nätverk genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Sista ansökningsdag: 2019-06-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Karl Neuman, Konsultchef, karl.neuman@dfind.se