First line support till Copiax i Stockholms län

Publicerad:
2017-05-17
Ort:
Stockholms län
Kategori:
Användarsupport
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201051162
Kontakt:
Julia Swegler
Telefonnummer:
073-065 57 76
Är du serviceminded, problemlösande och vill utvecklas inom IT? Då ska du söka tjänsten som First line supporttekniker på Copiax, marknadsledande säkerhetsgrossist i Sverige!

Om rollen
Copiax söker nu en First line supporttekniker till vårt kontor i Kungens Kurva. Du kommer ingå i vårt IT-team som idag består av tre personer. I rollen som supporttekniker är du ansvarig för att ta emot inkommande ärenden från våra interna användare som sitter i samma lokaler. Detta inkluderar kommunikation med berörda parter och ägande av egna rapporterade incidenter.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av felsökning och att vara rådgivande i användarnas arbete med datorer och system. Utöver detta ingår att supportera i företagets affärssystem Visma Business.

Din profil
Copiax söker dig som har minst ett par års erfarenhet av att arbeta i servicedesk eller i någon annan typ av teknisk support-roll. Du brinner för att ta emot och lösa problem hos användarna. Du är en utåtriktad person som har lätt för att samarbeta med andra och du sätter användarna i fokus. Att utföra arbetet med noggrannhet och god service är en självklarhet. Du är även van vid att arbeta självständigt och målinriktat. Vi ser gärna kvinnliga sökande då vi aktivt arbetar med en jämn könsfördelning.

Vad Copiax erbjuder dig
Du kommer att vara en del av ett kompetent team med drivna medarbetare och för rätt person finns utvecklingsmöjligheter i rollen och inom bolaget. Copiax tycker hälsa och välbefinnande är viktigt och erbjuder generöst friskvårdsbidrag.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Copiax med Dfind IT. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Julia Swegler, julia.swegler@dfind.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 28 maj. Du ansöker på www.dfind.se/it.

Om företaget

Copiax AB är Skandinaviens största grossist för säkerhetsinstallatörer inom lås, passersystem, larm och elektronisk övervakning. Vi kommer att omsätta cirka 1 103 MSEK i år och vi är 81 anställda. Copiax AB är ett helägt dotterbolag inom ASSA ABLOY-koncernen som är världens största säkerhetsföretag med en omsättning på 70 Miljarder SEK och med 70 000 anställda år 2016. Koncernen är verksam i 75 länder. Copiax AB är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade. För mer information vänligen se www.copiax.se

Uppdragsgivare: Dfind IT