Förvaltningsledare till LRF Koncern-IT i Stockholm

Publicerad:
2018-07-13
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Teknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201160734
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Kontakt:
Oscar Nordström
Telefonnummer:
072 554 22 82
Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, är en intresse- och företagarorganisation för de gröna näringarna. LRF hade vid årsskiftet cirka 140 000 medlemmar. Gemensamt för flertalet av medlemmarna är att de har sin bas i jord, skog, trädgård och landsbygdens miljö. LRFs medlemmar driver 70 000 företag och LRF är därmed Sveriges största småföretagarorganisation. Organisationen har även en omfattande affärsverksamhet i sex dotterbolag. LRF arbetar målmedvetet för att vara en jämställd organisation.

Koncern-IT ansvarar för att utveckla och driva den koncerngemensamma it-miljön både vad gäller mötes- och arbetsplats, drift och infrastruktur samt utveckling av moderbolagets verksamhetsstöd. I samarbete med vår partner i detta ärende, Dfind IT, söker vi nu en teknisk förvaltningsledare som kan fortsätta arbetet med att etablera och utveckla moderbolagets olika systemområden. Läs gärna mer om oss på www.lrf.se

Förvaltningsledare till LRF Koncern-IT
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att arbeta som teknisk förvaltningsledare. För att lyckas i rollen har du en naturlig fallenhet för, och förmåga, att i nära dialog med verksamheten arbeta med och omsätta verksamhetens behov i tydliga krav som kan realiseras i både applikationer och tillhörande driftsmiljö.

Din roll
I rollen som förvaltningsledare kommer du att ansvara för den tekniska förvaltningsledningen inom olika systemområden som är centrala för LRF. Det är områden som tex rör vår personal, ekonomi, medlemsorganisation och ledningsstöd. Du arbetar nära verksamheten och fungerar som stöd till koncernens systemområdesansvariga. Du samordnar olika intressenter utifrån utveckling, drift och teknisk support. Du driver, beställer och koordinerar uppdrag relaterade till utveckling och förvaltning i förhållande till både interna och externa intressenter. Du ansvarar för att de olika systemstöden uppfyller kraven vad gäller livcykelhantering av den tekniska plattformen och driftkvalitet.

Din profil
Du besitter dokumenterad kunskap inom teknisk förvaltningsledning. Du har god kunskap om både teknik kring applikationer, förvaltning och it-drift och kan hantera de olika perspektiven i förhållande till verksamhetens och till leverantörer. Som person är du handlingskraftig och relationsskapande. Du har kapacitet att arbeta i flera uppdrag samtidigt och ditt arbetssätt präglas av en kommunikativ och analytisk förmåga där du hanterar ditt ansvarsområde utifrån olika perspektiv. Vidare är du ansvarstagande, självgående och arbetar proaktivt för att stötta organisationen i frågor som rör tekniska förbättringar. Du kan uttrycka dig väl muntligen och skriftligen och ser värdet av att ha dokumentation som stödjer de områden du ansvarar för. Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta.

Formella krav
För att lyckas i rollen har du mångårig och dokumenterad erfarenhet av att arbeta som förvaltningsledare. Du kan omsätta verksamhetsbehov i tekniska lösningar och krav på interna samt externa leverantörer. Du har god kunskap om olika integrationslösningar och att arbeta med lösningsarkitektur inom drift- och infrastruktur. Det är meriterande om du har erfarenhet av molnbaserade lösningar.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en nyckelposition inom utvecklingen av moderbolagets olika systemområden. Ett roligt och stimulerande arbete med kompetenta kollegor där du ingår i enheten Koncern IT och jobbar med olika verksamhetsområden. Vi sitter i fina lokaler i Stadshagen på Kungsholmen med tillgång till bra kommunikationer. Eftersom personalvård är viktigt för oss erbjuder vi goda möjligheter till träning både inomhus och utomhus.

Välkommen att skicka din ansökan via www.dfind.se/it snarast dock senast 31/8. Urval och intervjuer sker löpande.

Frågor
Har du frågor om tjänsten kontakta chef för Koncern IT, Karin von Pongrácz 08-7875028 eller HR-ansvarig Carl-Johan Lindh 08-7875017.

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Oscar Nordström, Dfind IT, oscar.nordstrom@dfind.se 072 554 22 82.

Välkommen med din ansökan!