Fullstack-utvecklare till SDR i Uppsala

Publicerad:
2019-03-18
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Specialist
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201189721
Sista ansökningsdag:
2019-03-18
Kontakt:
Fredrik Svensson
Svensk Direktreklam fyllde 40 år 2016 och har tecknat ett stycke svensk reklamhistoria. Företaget är dessutom ett av Uppsalas mest framgångsrika entreprenörsföretag genom tiderna. Genom ett starkt samarbete med franchisetagare över hela landet blivit en mediekoncern med två ben: direktreklam och lokaltidningar. Med deras franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan de nå ut till samtliga Sveriges hushåll. De erbjuder kunderna oadresserad direktreklam och målgruppsselekterad direktreklam och kan hjälpa till med allt från idé och målgruppsurval till distribution och effektmätning.

Vi söker nu en fullstack-utvecklare med ett par års erfarenhet till vårt huvudkontor i Uppsala.
Vi erbjuder vi dig möjlighet att växa i ett litet och tätt sammansvetsat team tillsammans med erfarna kollegor. Du får möjlighet att vara med och påverka i en spännande tekniskt utveckling, all nyutveckling sker idag i miljön MSSQL/.NET/#SHARP/KENDO. Vi har därtill äldre system som ska vidareutvecklas och underhållas.

Som fullstack-utvecklare kommer du ha en delad roll, där du dels kommer att skriva kod i C#/.Net men även agera länk mellan verksamheten och IT-avdelningen. Den större delen av din roll kommer innebära att skriva förvaltningsbar kod som du även testar själv. I den andra delen av din roll kommer du att få ta emot förfrågningar från resten av verksamheten och sedan ha ett ägandeskap kring att dessa löses. Det kan exempelvis handla om datauttag och att bygga rapporter, bland annat i verktyget QlikView. Teamet jobbar idag med valda delar av Kanban och Scrum för att visualisera projekt och uppgifter.

Du kommer till exempel att:
- Skriva förvaltningsbar kod i C#/.Net

- Testa din kod

- Ta emot och ha ägandeskap över förfrågningar från verksamheten.

Svensk Direktreklam har en liten och familjär IT-avdelning, förutom avdelningschefen arbetar här i dagsläget två systemadministratörer och tre utvecklare som alla arbetar i breda roller under stor frihet. Du kommer trivas här om du är ute efter en långsiktig och trygg arbetsplats där man värderar samarbete och prestigelöshet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom data-/systemvetenskap eller motsvarande. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av utveckling inom objektorienterade programmeringsspråk. Har du erfarenhet av arbete i C#/.NET är det meriterande.

Krav på goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vi personlig lämplighet och ser gärna att du har en välutvecklad kommunikativ förmåga då du kommer ha kontinuerlig kontakt med flera funktioner i verksamheten. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbete och brinner för tekniska lösningar.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Sista ansökningsdag: I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Varmt välkommen med din intresseanmälan via platsannonsen på dfind.se/it snarast eller senast 24 Mars 2019.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Svensson på fredrik.svensson@dfind.se