Fullstack-webbutvecklare till Intiro i centrala Göteborg

Publicerad:
2019-01-22
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Utveckling
Specialisering:
Systemutvecklare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201152087
Sista ansökningsdag:
2019-02-28
Kontakt:
Robert Weineland
Är du webbutvecklaren som vill vara med och påverka? Vill du arbeta på ett företag där alla har samma brinnande intresse för systemutveckling?

Intiro har idag 18 anställda konsulter i Göteborg och med kunder som Volvo, Chalmers och Skatteverket fortsätter vi att växa. På Intiros mycket centralt belägna och modernt inredda kontor finns utöver engagerade medarbetare också digitala flipperspel, en kyl fylld med läsk, öl och bubbel. Stämningen på Intiro Development beskrivs av en kollega på följande sätt:

"Intiro är ett ödmjukt, kompetent och ärligt konsultbolag som vet hur man blandar hårt arbete med att ha kul tillsammans. Det var den bilden jag fick innan jag började och jag har inte haft anledning att ändra på den!"

Om rollen
Intiro Development lägger stor vikt vid att de tjänster som kunderna erbjuds bygger på hög kvalité. Detta skapar vi genom att leverera kommunikativa och sociala konsulter som verkligen brinner för systemutveckling. Rollen innebär In-house projekt och projekt ute hos kund med fokus på webbutveckling. Vi arbetar agilt i team. Du kommer att få arbeta med varierande moderna tekniker.

Våra kundrelationer skall bygga på att i varje läge se till kundens bästa för att skapa djupa och långsiktiga relationer. Vidare läggs cirka två veckor per år till att du som konsult skall vidareutbildas och växa i din roll.

Vi sitter i fräscha lokaler, centralt beläget både nära till kommunikationer och bra lunchmöjligheter.

Vi är ett prestigelöst företag som sätter våra medarbetare främst. För oss är det viktigt att du trivs på jobbet, oavsett var du befinner dig i livet och karriären.

Kvalifikationer
• Utbildning inom systemutveckling eller liknande

• Minst några års erfarenhet av utveckling i .NET, C# eller Java

• Har gedigen kunskap i HTML, CSS och JavaScript

• Har varit i kontakt med några av följande tekniker: Angular, React, Rest API, JQuery, Sass/Less, Node JS, Continous Integration

Erfarenhet kring följande områden är meriterande
• Har erfarenhet av databaser så som MS SQL server eller Oracle

• JSON

• Bootstrap

• Knockout JS

• Scrum-vana

Vem är DU
Som person tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och agerar med pondus som en trovärdig representant för Initro Development. Du är alltid lösningsfokuserad och kan agera självgående utan i förväg fastställda rutiner eller vägledning samt själv kunna välja arbetsmetoder och fatta beslut inom ditt ansvarsområde. Du älskar att programmera och dessutom trivs i en kommunikativ roll med mycket kundkontakt. Vi ser att du är öppen inför att testa nya tekniker eller programmeringsspråk då Intiros projekt kan variera i karaktär och form. Slutligen söker vi dig med god samarbetsförmåga som agerar lyhört och uppmärksamt för andras synpunkter, kompetenser och prestationer.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansök idag och kom med i vårt gäng!
I den här processen samarbetar Intiro Development med Dfind IT. Vi utvärderar kandidater löpande och rollen kan komma att tillsättas snabbt. Sök därför redan idag via http://www.dfind.se/it/

Vid eventuella frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Robert Weineland på robert.weineland@dfind.se

Ort: Göteborg

Uppdragsgivare: Intiro Development

Omfattning: Heltid

Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Nyckelord: C#, .Net, systemutveckling, utveckling, developer, webbapplikation, Angular, React, .NET MVC, REST API, JQuery, Sass/Less