Fullstackutvecklare (.NET) till Ezy i Göteborg

Publicerad:
2017-03-31
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Utveckling
Omfattning:
Visstid
Referensnummer:
201043290
Kontakt:
Josefine Berglund
Trivs du bäst på det lite mindre bolaget? Ezy är ett framgångsrikt nischbolag med kontor i centrala Göteborg och Varberg. Företaget är inne i en stark tillväxtkurva och söker nu ytterligare förstärkning till utvecklingsteamet, denna gång med en erfaren fullstackutvecklare.

Vad som började som en webbyrå i Varberg i mitten av nittiotalet har blivit till ett internationellt it-företag med fokus på resor. Vi är en global aktör med marknadsledande produkter och tjänster som arbetar nära kunder på världens alla kontinenter.

Våra system hanterar dagligen miljontals transaktioner i affärskritiska system genom väl fungerande webb- och mobilapplikationer. Bland våra globala kunder hittar man flygbolag såsom WOW Air, Fly Mango, Viva Aerobus, Sky Airline, FlySafair , Go Air, Fly Qazaq och Air Iceland, men även flera andra kunder inom reseindustrin. Till dessa levererar vi lösningar för onlinebokning, betalning, incheckning och mycket annat. Vi är idag ca 30 personer med kontor i Varberg och Göteborg.

Om rollen
Ezy bygger transaktionsintensiva webblösningar för resebranschen, applikationerna drivs som molnlösningar och har höga krav på prestanda. Du och 4-5 kollegor ingår i ett scrumteam som har ansvar för en kund eller partnerkanal, tillsammans bedriver ni löpande utveckling av features, buggfixar och förbättringar alternativt nyutveckling i projektform. Ezys kunder finns världen över och resor till exotiska platser är inte ovanligt för den som vill.

Vi söker dig med mycket goda kunskaper inom system- och webbutveckling med fokus på .NET. Du har flera års erfarenhet och är driven, motiverad och nyfiken på ny teknik. Du tycker om att skriva ren och enkel kod och har förmågan att hitta nya lösningar på problem. Som anställd hos ezy är möjligheterna stora och du kommer att bli en viktig nyckelspelare på kontoret i Varberg eller Göteborg. Vi erbjuder en utvecklande miljö där du tillsammans med ett 20-tal system & webbutvecklare är med och påverkar processer och metoder för att driva utvecklingen framåt.

Tekniken
Nedan är en lista över några av de tekniker som vi jobbar med just nu. Det innebär inte att du måste känna till eller kunna alla dessa, bara att du är nyfiken på ny teknik och villig att utvecklas!

  • ASP.NET MVC
  • HTML5/CSS3
  • jQuery, Knockout JS, Angular JS
  • RabbitMQ, MSMQ, NServiceBus
  • Couchbase, SQL Server, EventStore, Redis, Raven DB, MongoDB
  • GitHub, TeamCity, Octopus Deploy, Slack
  • Scrum, Kanban
Ezy arbetar med den senaste versionen av .NET-ramverket och implementerar kontinuerligt ny teknik i sina byggen. Vi ser gärna att du har full stack-kompetens, men om du är specialist inom back- eller front-end så funkar det med. Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av distribuerade webbsystem, skalbar arkitektur och TDD.

Varför ezy?
Ezy är ett framgångsrikt nischbolag som har blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri. Här får du chansen att arbeta i ett tight team under stor frihet och med hög teknisk höjd. Bolaget är lönsamt och erbjuder en entreprenöriell men stabil arbetsplats under tillväxt. Du kommer att finna flexibla arbetstider, gemensamma resor för att fira framgångar, förmånliga pensions- och försäkringsavtal samt en ”juste” kultur!

Ansök nu!
I den här processen samarbetar Ezy med Dfind IT. Vi utvärderar kandidater löpande och rollen kan komma att tillsättas snabbt. Sök därför redan idag via http://www.dfind.se/it/

Vid eventuella frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Josefine Berglund på josefine.berglund@dfind.se alternativt 0725-491980.

Ort: Göteborg
Uppdragsgivare: Ezy Webbverkstaden AB
Omfattning: Heltid
Start: ASAP

Nyckelord: .Net, C#, systemutvecklare, web developer, developer, JavaScript, Knockout, Angular, back-end developer, front-end developer, fullstackutvecklare, full-stack developer, HTML5, CSS, MS SQL, RavenDB, Event Store, Redis, ScaleOut, RabbitMQ, MSMQ, NServiceBus, WCF, REST, SignalR, Github, TeamCity, Octopus Deploy, Couchbase, Slack, Azure, AWS, Visual Studio 2015, ReSharper, Jira