Head of operations Stockholm!

Publicerad:
2019-02-01
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Drift
Specialisering:
Driftschef
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201199532
Sista ansökningsdag:
2019-03-01
Kontakt:
Dennis Wallerström
Head of Operations till Acando!
Som konsult hos Dfind IT har du fantastiska karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en stabil tillsvidareanställning med goda utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och intresse. Vi jobbar med både stora som små kunder inom många olika branscher vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och varierade uppdrag på olika platser i Stockholm.

Vi söker nu en person som ska axla rollen som Head of Operations hos Acando!

Du kommer inledningsvis att vara anställd som konsult hos Dfind IT för att på sikt eventuellt ha möjlighet att gå över i anställning hos Acando.

Om rollen
Som Head of operations ansvarar du för Acandos interna infrastrukturmiljö. Då all infrastruktur är outsourcad kommer du ha tät dialog med deras outsourcingleverantör och tillsammans med dem leda och driva igenom utveckling och förändring av IT miljön och vara med och lägga en långsiktig plan framåt.

Ansvar i rollen:
- Fullt ansvar över infrastrukturen och all dialog med deras outsourcingpartner samt interna affärspartners
- Driva området framåt och komma med innovativa lösningar och förbättringsförslag
- Agera brygga mellan leverantörer och verksamheten och ledningsgrupp
- Agera kravställare mot olika outsourcingpartners och arbeta nära Change Manager för att skapa, testa och följa upp olika förändringar och krav i miljön
- Agera som Change Manager vid behov
- Leverera en stabil infrastruktur och bistå med riskbedömning
- Dokumentation
- Driva projekt tillsammans med outsourcingpartnern

Din bakgrund
Du har ca 3-5 års erfarenhet som infrastrukturtekniker inom Microsoftmiljöer och en bred teknisk kunskap. Du har erfarenhet av att ha jobbat i en molnbaserad driftmiljö där Azure och O365 är centralt. Du får gärna ha erfarenhet av projektledar- och/eller beställarroller gentemot extern leverantör, alternativt vilja gå mot en sådan roll.

Personliga egenskaper
Som person är det viktigt att du är självgående, drivande och ansvarsfull då du kommer ansvara för viktiga och stora delar av Acandos infrastruktur och ansvara för att driva igenom projekt och förändringar. Du kommer ingå i ett mindre IT-team vilket innebär att du även behöver vara prestigelös.

För den här tjänsten krävs mycket goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska.

Om Acando:
Acando är ett konsultbolag vars affärsidé är att tillsammans med sina uppdragsgivare skapa affärsnytta genom att förbättra och effektivisera processer, organisation och digitala lösningar.

På Acando är det omöjligt att inte hela tiden utvecklas. De arbetar i uppdrag och i ett klimat som inspirerar till att söka ny kunskap och nya insikter. Deras gemensamma vilja att förändra både de själva och deras kunder märks i lokalerna - det är roligt, drivet och målinriktat. Man delar erfarenheter och erbjuder hjälp, i en inkluderande atmosfär där personen är viktig, men teamet är ännu viktigare.

Med 2 100 konsulter i 5 länder blir du medlem i en familjär och dynamisk grupp. En samling specialister inom mängder av områden som alla vill uppnå samma sak, men inte är rädda för att tycka olika. De vet att de hela tiden måste utmana - inte bara vad de gör, utan också hur de gör det.


Ansökan:
Vi ser fram emot din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta dennis.wallerstrom @dfind.se

Detta är ett konsultuppdrag, med möjlighet till anställning hos Acando på sikt.

Ort: Stockholm

Uppdragsgivare: Dfind IT

Start: Mars/april

Om Dfind IT
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretaget som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland
annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.