ICT-engineer inom datamanagement och storage på Ericsson

Publicerad:
2019-01-23
Ort:
Linköping, Östergötlands län
Kategori:
Teknik
Specialisering:
Systemtekniker
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201198816
Sista ansökningsdag:
2019-02-28
Kontakt:
Johanna Johansson
Just nu söker vi för Ericssons räkning en ICT-engineer som kommer att planera och drifta mjukvaru- och hårdvarulösningar inom storage för de interna användarna. Du kommer att se till att miljön är stabil och optimera lösningarna till en överenskommen servicenivå på ett kostnads- och tidseffektivt sätt. Just nu jobbar Ericsson med flera NetApp system som hanterar en stor volym data, men man kommer också se över nästa generations storage lösningar. Du kommer att ha ansvar för storage miljön på ett operativt sätt och förvalta den samtidigt som det är viktigt att ständigt utveckla och hitta nya lösningar. I allt detta har du även ansvar för den tekniska supporten för de interna användarna.

I den här rollen som ICT-engineer kommer du att ingå i Storage-teamet i Lab Operation’s Global Network och Technology division. Det här teamet ansvarar för den dagliga storage lösningen, men också för själva utvecklingen kring detta. Ericsson har en målsättning att hela tiden utveckla för att skapa nya och mer effektiva lösningar på ett säkert och tryggt sätt, samtidigt som man ska förvalta de gamla storage lösningarna som redan finns idag.

Kvalifikationer

  • Kandidatexamen inom Data/ IT
  • Ha kunskap inom olika IT-processer, verktyg och infrastruktur
  • Ha god kännedom om data-management och olika ”storage operating system”
Meriterande om du har kunskap inom NetApp-system eller andra data-management system.

Omfattning: Heltid

Placering: Linköping

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer sker löpande så ansök tjänsten redan idag.

För information och frågor, vänligen kontakta Johanna Johansson på johanna.johansson@dfind.se eller 0708-25 71 13.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.