ICT Manager till Cybercom i Kista

Publicerad:
2019-03-01
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Drift
Specialisering:
Driftschef
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201204420
Sista ansökningsdag:
2019-03-26
Kontakt:
Louise Nachtweij
Söker du en möjlighet där du får utveckla dina ledaregenskaper samtidigt som du får vara med och jobba operativt i leveransen? Det innovativa konsultföretaget Cybercom befinner sig nu i en expansiv fas och söker nu en passionerad ledare med teknisk bakgrund och erfarenhet av administration till vårt telekom-team.

Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Rollbeskrivning
Som ICT Manager på Cybercom, är din roll en kombination av chefs- och leveransansvar. Du ansvarar för en växande grupp av tekniska konsulter och har fullt personalansvar för dessa. Rollen innefattar även ansvar för hela konsultgruppens leverans till kunden, det inkluderar bl a administration, följa upp individuella arbetsinsatser och resultat, samt kontinuerlig uppföljning och rapportering av hela teamets resultat.

Andra exempel på arbetsuppgifter:

  • Chefsansvar för tre lokala team samt leveransansvar för fem team totalt. Detta ansvar innefattar rekrytering, resursplanering samt utvecklingssamtal.
  • Uppföljning och rapportering av teamens leverans.
  • Ansvara för månatliga uppföljningsmöten med kunden. Det innefattar rapportering av resultat, föra protokoll, att genomföra löpande avstämningar med såväl kunden som med den affärsansvarige på Cybercom.
Du kommer att jobba nära vår Key Account Manager samt vara en brygga mellan konsulterna och kunden för att försäkra bästa möjliga leverans.

Kvalifikationer
För att bli framgångsrik i rollen som ICT Manager, ser vi att du har en god teknisk förståelse, erfarenhet från en funktion som innefattar projektledning eller team lead-ansvar och har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift. Vi lägger även mycket stor vikt vid att du är strukturerad i ditt arbete samt att du är noggrann i alla delar av ditt arbete.

Som person gillar du att jobba med människor och är empatisk, inkännande, lyhörd och har god social förmåga. Du är även kommunikativ där du kan anpassa dig till olika individer och personligheter, samt är tydlig i din kommunikation. Andra viktiga egenskaper i denna roll är professionalism, respekt och engagemang.

Kontakt och ansökan
Denna rekrytering genomförs i samarbete med Dfind IT. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Vid frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Louise Nachtweij på 070-367 52 64 , louise.nachtweij@dfind.se.

Om Cybercom
Cybercom är ett IT-konsultbolag som hjälper företag och organisationer att ta tillvara den uppkopplade världens möjligheter och stärka deras konkurrenskraft. Genom att kombinera teknisk expertis och god affärsinsikt erbjuder vi innovativa och hållbara lösningar. Läs mer på: https://www.cybercom.com/