Infrastructure & Cloud Specialist till BrandFactory i Farsta i Stockholm

Publicerad:
2018-03-09
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Drift
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201115807
Sista ansökningsdag:
2018-04-09
Kontakt:
Marcus Grahn
Infrastructure & Cloud Specialist till BrandFactory i Farsta

Har du erfarenhet från IT-drift och har ett starkt intresse för molntjänster? BrandFactory har påbörjat en spännande digitaliserings och förändringsresa med syfte att uppnå en modern IT infrastruktur och söker nu en Infrastructure & Cloud Specialist som kommer vara med i att driva arbetet framåt. Låter detta intressant? Läs mer och ansök idag!

Om rollen
Som Infrastructure & Cloud Specialist får du en nyckelroll i vår offensiva IT-satsning, där flera system kommer att moderniseras eller helt bytas under de kommande åren. Du kommer att arbeta med standardisering, konsolidering och modernisering vilket innebär stort fokus på molntjänster, förbättringsarbete och strategiska frågeställningar inom området. I rollen förekommer även resor till andra siter inom Sverige.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Driva olika typer av IT projekt såsom upphandlingar, införandeprojekt och rena teknikskiften
  • Säkerställa kontinuerliga förbättringar avseende drift- och supportincidenter och löpande driftsäkra aktuella lösningar
  • Kravställa och säkerställa rätt leverans från partners och leverantörer
  • Arbeta med molnteknologi såsom Azure, AWS och Google Cloud

Din profil
För denna roll ser vi att du har en bakgrund från en medelstor- till stor driftorganisation. Du har också ett starkt intresse för och/eller kunskap om molnlösningar. Troligen har du även tagit ett större ansvar i ett flertal IT-projekt i någon form samt jobbat med problem, incident och change management.

Vidare ser du har arbetat med följande tekniker:

  • Virtualisering / VMware /Hyper-V
  • Active Directory /DNS /GPO
  • Office 365
  • Azure /AWS
  • Windows Server 2012 R2 /Windows Server 2016
  • Windows 10

Meriterande är om du arbetat i internationella företag och SAN / Storage lösningar, SCCM, Monitorering, Scripting / Powershell och Mac OS.

Som person trivs du i en föränderlig miljö där du ges möjlighet att arbeta självständigt och driva olika initiativ/projekt. Du är kommunikativ, initiativrik, affärsmässig och service minded.

Intresserad?
I den här rekryteringen jobbar vi tillsammans med Dfind IT. Om du har frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Grahn via marcus.grahn@dfind.se. Ansök om tjänsten via www.dfind.se/it.

Varmt välkommen med din ansökan - Intervjuer och urval sker löpande.

Om BrandFactory
BrandFactory är Sveriges och Nordens ledande full-serviceaktör inom visuell kommunikation och är din totalleverantör av visuell kommunikation, varumärkesprofilering och design för varumärkesägare och butikskedjor. Traditionella skyltar, digitala skyltar, fordonsreklam, foliering, fasadskyltar, fordonsdekorer, evenemang, utställningar, mässor och trycksaker: Vi tar hand om allt från design till leverans och gör din dröm till verklighet.

BrandFactory har en omsättning på cirka 1,3 miljarder kronor och sysselsätter cirka 580 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge. Bolaget ägs av riskkapitalbolaget Accent Equity sedan samgåendet 2016 med Ineko Group.

Våra svenska kontor finns i: Farsta, Årsta, Albyberg, Upplands Väsby, Linköping, Göteborg, Falun och Torsby.