Integrationskonsult till GDL i Helsingborg

Publicerad:
2018-03-16
Ort:
Helsingborg, Skåne län
Kategori:
Övrigt
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201092484
Sista ansökningsdag:
2018-04-06
Kontakt:
Sylvia Juhl
Telefonnummer:
0724-510612
GDL expanderar och behöver utöka organisationen med en marknadsinriktad integrationskonsult med erfarenhet av att skapa integrationer mellan kund och leverantör från första dialog till implementering av effektiva flöden. Som Integrationskonsult på GDL kommer du att få vara med och sätta din prägel på hur GDLs framtida integrationsarbete kommer att formas. Ditt arbete kommer att forma GDLs långsiktiga hantering av kundintegrationer. Arbetsuppgifterna är både strategiska och praktiska.

I rollen som Integrationskonsult har du det övergripande ansvaret för att driva GDL till en modern och effektiv hantering av kundintegrationer.

Dina arbetsuppgifter
Som integrationskonsult kommer du att:

  • Arbeta med utformning och utveckling av integrations-ramverk
  • Arbeta med arkitektur och design av integrationslösningar
  • Utveckla integrationslösningar
  • Implementera och förvalta integrationsflöden
  • Ansvara för integrationslösningens livscykel
Din bakgrund
För att vara den självständiga integrationskonsulten som vi söker tror vi att du är systemutvecklare med minst 3 års liknande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med mappningsverktyg. Det är meriterande om du är bekant med standarder för informationsutbyte mellan parter från EDIFACT, GS1 och BEAst NeC.

Dina egenskaper
Vi söker dig som är drivande, utåtriktad och social och trivs med kundkontakt. Du arbetar självständigt och bidrar med struktur, tydlighet och professionalism. För rollen är det också viktigt att du har en förmåga att se helheten, men samtidig kan gå ned och arbeta med detaljer.

Om GDL
GDL arbetar både lokalt och rikstäckande efter devisen - Trygg hela vägen. Verksamheten består av ett starkt koncept med erbjudande inom transport-, maskin- och logistiktjänster. GDL är etablerat på 19 orter i Sverige och omsätter ca 3,2 miljarder SEK. Huvudkontoret finns i Helsingborg. Våra värdeord Professionell, Engagerad, Pålitlig samt Värdeskapande ska genomsyra hela vår verksamhet. Läs gärna mer om oss på www.gdl.se.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar GDL AB med Dfind IT. Vid frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Sylvia Juhl på sylvia.juhl@dfind.se, 0724-510612. Vi intervjuar kandidater löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Uppdragsgivare: GDL AB
Ort: Helsingborg
Omfattning: Heltid
Start: Q1 2018