IT-Arbetsplatstekniker till offentlig verksamhet i Linköping

Publicerad:
2017-05-19
Ort:
Linköping, Östergötlands län
Kategori:
Användarsupport
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201018374
Kontakt:
Penny Fielder
Telefonnummer:
0725-08 33 98
Dfind IT söker arbetsplatstekniker för konsultuppdrag hos vår kund i Linköping. Rollen som arbetsplatstekniker innebär att du kommer agera som användarstöd, rådgivare och att använda godkända åtgärder vid fel i kontakt med användare. Ärenden som inte kan åtgärdas via fjärrstyrning eskaleras till 3:e linjen SPP (service på plats). Ärenden hanteras enligt utlovade åtgärdstider (SLA). Åtgärder, lösningar och information dokumenteras och debiteras i ett ärendehanteringssystem.

Uppdragsgivare: Dfind IT

Ort: Linköping

Omfattning: Tillsvidareanställning, heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta Penny Fielder på penny.fielder@dfind.se eller 0725-08 33 98.

Kvalifikationer:
Vi ser att du som söker har gymnasiekompetens, B-körkort och minst 2 års erfarenhet som arbetsplatstekniker i en stor och komplex IT-supportmiljö. I denna roll har du mycket kundkontakt och du ska vara bekväm med att föra tekniska dialoger med kunderna kring tekniska lösningar, agera rådgivande och hantera förändringsbehov. Under din tid som supporttekniker ska du ha arbetat som 3rd line support i en Servicedesk, behandlat ärendehanteringssystem och managementverktyg. Vi ser även att du uppfyller följande krav genom erfarenhet av:

Microsoft Office 2013 samt stationära och bärbara PC klienter Windows 7/Windows 8.1

Service Management enligt ITIL (gärna Certifiering ITIL Foundation)

Kommunikation via nätverk och på distans (VPN)

MS-AD och kataloghantering.

iPhone, iPad och Android

Projektorer

Arbetsplatsutrustning via fjärrstyrning

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.