IT-chef till Setterwalls

Publicerad:
2018-12-12
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Ledning
Specialisering:
IT-chef
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201189837
Sista ansökningsdag:
2018-12-19
Kontakt:
Sylvia Juhl
Telefonnummer:
0724-510612
Setterwalls är Sveriges äldsta advokatbyrå och befinner sig nu i en spännande tillväxtfas. Vill du vara med att utveckla, samt driva, Setterwalls transformation inom digitalisering?

Setterwalls söker nu en IT-chef med placering i Malmö, Göteborg eller Stockholm. Som IT-chef på Setterwalls kommer du att ingå i ett team med uppgift att utveckla gemensamma IT-lösningar och system. Hos oss får du en möjlighet att vara med och bygga, forma och leda vår IT-miljö. Du kommer att få omsätta behov till konkreta aktivitetsplaner, genomföra, samt följa upp utfallet. Som IT-chef på Setterwalls kommer du att ha eget budgetansvar, leda och koordinera IT-avdelningen.

Dina arbetsuppgifter
Likt många andra branscher är advokatbranschen under en digital transformation och en av dina uppgifter blir att säkerställa att vi är rätt rustade för detta. I rollen som IT-chef kommer du att ha ett helhetsansvar för Setterwalls IT-strategi, drift, support och IT-säkerhet. Du kommer att ha såväl operativt som strategiskt ansvar för att leda och utveckla byråns IT-arbete.

Då Setterwalls har kontor på flera orter i Sverige är resor i tjänsten ett regelbundet inslag.

Din bakgrund
För att vara den handlingskraftiga IT-chef som vi söker tror vi att du har relevant högskoleutbildning, en bred bakgrund inom IT och mångårig erfarenhet av verksamhetsnära IT. Vi ser gärna att du har drivit förändringsprojekt och/eller implementation av system och kan anpassa och utveckla tekniken för att passa verksamheten. Du har god förståelse för såväl arbetsprocesserna som vilka krav som ställs på konsultverksamheten. Det är meriterande om du har erfarenhet av IT-säkerhet, upphandling och någon form av ledarskapsutbildning.

För tjänsten är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Dina egenskaper
Vi söker dig som är en drivande, resultatinriktad, självgående, strukturerad och uthållig lagspelare med en mycket god kommunikativ förmåga. Du är trygg och tydlig i ditt ledarskap, skapar förtroende, bygger relationer och nätverk på ett självklart vis. Du har en god verksamhetsförståelse på såväl operativ som strategisk nivå, men också stor förmåga att se helhetsperspektiv. Du har ett genuint intresse för IT- och digitaliseringsfrågor, samt utvecklingen inom dessa områden.

Om Setterwalls
Setterwalls Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk. Vi är ca 260 medarbetare, varav närmare 200 jurister. Alla med ett gemensamt fokus – att våra klienters affärer ska bli mer framgångsrika.

Intresseanmälan
I den här rekryteringen samarbetar Setterwalls med Dfind IT. Vid frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Sylvia Juhl på sylvia.juhl@dfind.se eller 0724-510612. Vi intervjuar kandidater löpande så skicka in din intresseanmälan redan idag.

Ort: Malmö, Göteborg eller Stockholm
Uppdragsgivare: Setterwalls
Omfattning: Heltid
Start: Q2 2019