IT Coach till Peab i Ängelholm

Publicerad:
2018-03-08
Ort:
Ängelholm, Skåne län
Kategori:
Användarsupport
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201130652
Sista ansökningsdag:
2018-03-25
Kontakt:
Anna Nydahl
Telefonnummer:
0733-573601
Är du en person som arbetar inom support och gillar att hjälpa användare? Har du erfarenhet av Sharepoint eller är du kanske villig att lära dig?

Peab är ett expansivt och framgångsrikt företag som bygger sin verksamhet kring sina engagerade medarbetare. Peab IT är en organisationsenhet inom Peab Support som levererar IT-relaterade tjänster till Peabkoncernen. Peab har en stor Sharepoint miljö som ständigt utvecklas och uppgraderas. Sharepoint används både för internt och externt samarbete med flera tusentals användare. Peab IT ser därför ett behov att förstärka gruppen IT System och söker efter en IT Coach som kan ge support inom Sharepoint. I rollen som IT Coach kommer du att vara placerad i fina nybyggda lokaler på Valhall Park i Ängelholm.

Dina arbetsuppgifter
Som IT Coach kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att ge generellt användarstöd i mjukvarufrågor för Sharepoint samt till några av våra egna större applikationer. I rollen som IT-Coach ingår även att vara ansvarig för second line support någon eller några dagar per vecka.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att ha arbetat med support i någon form och är van att hjälpa användare. Det är meriterande om du har erfarenhet av Sharepoint. Det viktigaste är dock att du är villig att lära dig och att du har en nyfikenhet och drivkraft.

Dina egenskaper
Du har en god teknisk grundförståelse. Du gillar att ge service och kan på ett pedagogiskt sätt hjälpa kollegor som har varierande IT kompetens. Vi söker dig som är driven, nyfiken och service-minded. I din roll som IT Coach kommer du att ha många kontaktytor och det är därför viktigt att du är öppen och social.

Om Peab
Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 Mdr. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid Nasdaq Stockholm. Peab Asfalt är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

www.peab.se

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Peab med Dfind IT. Vid frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Anna Nydahl på anna.nydahl@dfind.se eller 0733-57 36 01. Vi intervjuar kandidater löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ort: Ängelholm
Uppdragsgivare: Peab
Omfattning: Heltid
Start: Q2 2018